2024. 07. 13. szombat
Jenő
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A toborzási eredmények nem csak a Tatai dandár létszámában, de az alapszervezet bővülésében is tapasztalhatók

Hosz  |  2015. 12. 16., 10:28

Az év folyamán december 15-én negyedik alkalommal került sor a Tatai alapkiképzésen résztvevő állomány tagtoborzó tájékoztatására. Az előadás kezdetén Szendrei Zoltán alelnök kiemelte, hogy amikor a Honvédszakszervezetről beszélünk, akkor fontos tudni, hogy egy olyan nagy létszámú reprezentatív, a katonák érdekében működő szervezetet értünk, amely nem csak az aktív, de a nyugállományú és járandóságos katonák érdekében is tevékenykedik…

A szakszervezetünk törekvéseiről, felépítéséről, teljes körü ismereteket kaphattak a megjelentek, részletesen kitért a müködő szolgáltatások és juttatások rendszerére, valamint az érdekvédelem területén megvalósult eredményekre. Hangsúlyosan kiemelte a januártól bevezetésre kerülő béren kívüli juttatásoknál beállt változásokat, amelyek minél kevesebb érdeksérelem nélküli megvalósulásához az év hátralevő részében - az állomány tájékoztatása tekintetében-, még jelentős feladatok hárulnak szakszervezetünkre.

A belépési dokumentumok kitöltésénél Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő nyújtott segítséget, melynek eredményeként 31-en csatlakoztak a szakszervezethez, akik túlnyomó részt az MH 25. Klapka György Lövészdandárnál vállaltak szerződéses szolgálatot. Az év folyamán, csak az alapkiképzésen résztvevők közül az alapszervezetbe beléptetettek létszáma megközelíti a száz főt, amely derülátásra ad okot az alapszervezet jövőjét tekintve. A tájékoztató végén tisztségviselőink, a közelgő ünnepekre való tekintettel, a jelenlévőknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és katonaszerencsében gazdag Boldog Új évet kívántak.

 Szöveg és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.