2024. 04. 12. péntek
Gyula
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A toborzási eredmények nem csak a Tatai dandár létszámában, de az alapszervezet bővülésében is tapasztalhatók

Hosz  |  2015. 12. 16., 10:28

Az év folyamán december 15-én negyedik alkalommal került sor a Tatai alapkiképzésen résztvevő állomány tagtoborzó tájékoztatására. Az előadás kezdetén Szendrei Zoltán alelnök kiemelte, hogy amikor a Honvédszakszervezetről beszélünk, akkor fontos tudni, hogy egy olyan nagy létszámú reprezentatív, a katonák érdekében működő szervezetet értünk, amely nem csak az aktív, de a nyugállományú és járandóságos katonák érdekében is tevékenykedik…

A szakszervezetünk törekvéseiről, felépítéséről, teljes körü ismereteket kaphattak a megjelentek, részletesen kitért a müködő szolgáltatások és juttatások rendszerére, valamint az érdekvédelem területén megvalósult eredményekre. Hangsúlyosan kiemelte a januártól bevezetésre kerülő béren kívüli juttatásoknál beállt változásokat, amelyek minél kevesebb érdeksérelem nélküli megvalósulásához az év hátralevő részében - az állomány tájékoztatása tekintetében-, még jelentős feladatok hárulnak szakszervezetünkre.

A belépési dokumentumok kitöltésénél Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő nyújtott segítséget, melynek eredményeként 31-en csatlakoztak a szakszervezethez, akik túlnyomó részt az MH 25. Klapka György Lövészdandárnál vállaltak szerződéses szolgálatot. Az év folyamán, csak az alapkiképzésen résztvevők közül az alapszervezetbe beléptetettek létszáma megközelíti a száz főt, amely derülátásra ad okot az alapszervezet jövőjét tekintve. A tájékoztató végén tisztségviselőink, a közelgő ünnepekre való tekintettel, a jelenlévőknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és katonaszerencsében gazdag Boldog Új évet kívántak.

 Szöveg és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.