2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz Elnökségének és Felügyelő Bizottságának együttes ülése

Hosz  |  2015. 12. 16., 14:56

A 2015. december 19-én a Honvédszakszervezet Elnöksége és Felügyelő Bizottsága együttes ülést tartott az elkövetkezendő feladatok megbeszélése érdekében…

Czövek János a Honvédszakszervezet elnöke köszöntötte az újonnan megválasztott tisztségviselőket, gratulált megválasztásukhoz és a közös munkához sok sikert kívánt.

Tájékoztatta a megjelenteket, hogy a törvényi változások miatt nőtt mind az Elnökség, mind a Felügyelő Bizottság feladat és hatásköre. Az együttes ülésre azért kerül sor, hogy a munka megkezdése előtt kerüljenek tisztázásra a közös feladatok és kapcsolódási pontok. A közös munkához az Elnökség felajánlotta segítségét.

Dr. Karakas Attila ügyvéd a jogsegélyszolgálat vezetője tájékoztatójában konkrétan kiemelte a Felügyelő Bizottság és az Elnökség törvény által meghatározott feladatait.

Katócs Zsolt a Felügyelő Bizottság elnöke elmondta, hogy a bizottsági tagokkal egyeztetnek a feladatokkal kapcsolatban és az ülés végén beszámolnak a megbeszéltekről.

Az együttes ülés után az Elnökség megtartotta a tisztújítást követő első elnökségi ülését. Czövek János elnök tájékoztatta az elnökség tagjait, hogy a tisztújító Küldöttgyülésen a Fővárosi Törvényszék által meghatározott hiánypótlásokkal kiegészített Hosz Alapszabály határidőn belül megküldésre került a Bíróság részére.

Az Elnökség megtárgyalta a tagok által benyújtott temetési segélykérelmeket és támogatási kérelmeket. Döntött újabb 80 fő aktív Honvédszakszervezeti tag felvételéről.

Az Elnökség következő ülése 2016. január 06-án kerül megtartásra.

Szöveg: Czövek JánosFotó: Klopfer Szandra

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.