2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz Elnökségének és Felügyelő Bizottságának együttes ülése

Hosz  |  2015. 12. 16., 14:56

A 2015. december 19-én a Honvédszakszervezet Elnöksége és Felügyelő Bizottsága együttes ülést tartott az elkövetkezendő feladatok megbeszélése érdekében…

Czövek János a Honvédszakszervezet elnöke köszöntötte az újonnan megválasztott tisztségviselőket, gratulált megválasztásukhoz és a közös munkához sok sikert kívánt.

Tájékoztatta a megjelenteket, hogy a törvényi változások miatt nőtt mind az Elnökség, mind a Felügyelő Bizottság feladat és hatásköre. Az együttes ülésre azért kerül sor, hogy a munka megkezdése előtt kerüljenek tisztázásra a közös feladatok és kapcsolódási pontok. A közös munkához az Elnökség felajánlotta segítségét.

Dr. Karakas Attila ügyvéd a jogsegélyszolgálat vezetője tájékoztatójában konkrétan kiemelte a Felügyelő Bizottság és az Elnökség törvény által meghatározott feladatait.

Katócs Zsolt a Felügyelő Bizottság elnöke elmondta, hogy a bizottsági tagokkal egyeztetnek a feladatokkal kapcsolatban és az ülés végén beszámolnak a megbeszéltekről.

Az együttes ülés után az Elnökség megtartotta a tisztújítást követő első elnökségi ülését. Czövek János elnök tájékoztatta az elnökség tagjait, hogy a tisztújító Küldöttgyülésen a Fővárosi Törvényszék által meghatározott hiánypótlásokkal kiegészített Hosz Alapszabály határidőn belül megküldésre került a Bíróság részére.

Az Elnökség megtárgyalta a tagok által benyújtott temetési segélykérelmeket és támogatási kérelmeket. Döntött újabb 80 fő aktív Honvédszakszervezeti tag felvételéről.

Az Elnökség következő ülése 2016. január 06-án kerül megtartásra.

Szöveg: Czövek JánosFotó: Klopfer Szandra

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.