2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz Elnökségének és Felügyelő Bizottságának együttes ülése

Hosz  |  2015. 12. 16., 14:56

A 2015. december 19-én a Honvédszakszervezet Elnöksége és Felügyelő Bizottsága együttes ülést tartott az elkövetkezendő feladatok megbeszélése érdekében…

Czövek János a Honvédszakszervezet elnöke köszöntötte az újonnan megválasztott tisztségviselőket, gratulált megválasztásukhoz és a közös munkához sok sikert kívánt.

Tájékoztatta a megjelenteket, hogy a törvényi változások miatt nőtt mind az Elnökség, mind a Felügyelő Bizottság feladat és hatásköre. Az együttes ülésre azért kerül sor, hogy a munka megkezdése előtt kerüljenek tisztázásra a közös feladatok és kapcsolódási pontok. A közös munkához az Elnökség felajánlotta segítségét.

Dr. Karakas Attila ügyvéd a jogsegélyszolgálat vezetője tájékoztatójában konkrétan kiemelte a Felügyelő Bizottság és az Elnökség törvény által meghatározott feladatait.

Katócs Zsolt a Felügyelő Bizottság elnöke elmondta, hogy a bizottsági tagokkal egyeztetnek a feladatokkal kapcsolatban és az ülés végén beszámolnak a megbeszéltekről.

Az együttes ülés után az Elnökség megtartotta a tisztújítást követő első elnökségi ülését. Czövek János elnök tájékoztatta az elnökség tagjait, hogy a tisztújító Küldöttgyülésen a Fővárosi Törvényszék által meghatározott hiánypótlásokkal kiegészített Hosz Alapszabály határidőn belül megküldésre került a Bíróság részére.

Az Elnökség megtárgyalta a tagok által benyújtott temetési segélykérelmeket és támogatási kérelmeket. Döntött újabb 80 fő aktív Honvédszakszervezeti tag felvételéről.

Az Elnökség következő ülése 2016. január 06-án kerül megtartásra.

Szöveg: Czövek JánosFotó: Klopfer Szandra

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.