2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztújító taggyűlés a Hosz Nyugállományú Tagozat nyíregyházi alapszervezeténél

Hosz  |  2016. 03. 01., 12:14

2016. február 03-án a Honvédszakszervezet Nyugállományú Tagozatának nyíregyházi alapszervezete tisztújító taggyűlést tartott Pénzes József alapszervezeti vezető irányításával. A taggyűlésen részt vett Lippai Csaba budapesti érdekvédelmi ügyvivő és Dr. Kántor Raimund tagozat titkár is…

A nyíregyházi nyugállományú alapszervezet vezetősége a nagy többségben megjelent tagság és meghívott vendégek előtt beszámolt az elmúlt évek tevékenységéről, tájékoztatót tartott a Honvédszakszervezet előtt álló rövid és hosszabb távú feladatokról, a szervezet által biztosított szolgáltatások lehetőségeiről.

A Vodafone Zrt. által nyújtott kedvezményekről és a Signal Biztosító Zrt. élet- és balesetbiztosítási szolgáltatásairól Lippai Csaba és Dr. Kántor Raimund adott tájékoztatást a megjelentek részére.

A tagság egyhangúlag elfogadta a vezetőség beszámolóját, az éves munka- és pénzügyi tervét, majd megerősítették funkciójukban a háromtagú vezetőséget.

Alapszervezeti vezetőnek Pénzes Józsefet, tagoknak Tamás Józsefnét és Garai Kálmánt, majd a tanácskozási jogú küldötteket választották meg.

A taggyülés végén az alapszervezet vezetője megköszönte a tagság több éves tevékenységét, a jövő feladataiból kiemelte a kollektív baráti szellem erősítését, a színes szervezeti élet folytatását.

Szöveg: Pénzes József

Fotó: Pénzes Józsefné

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.