2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A pápai és a székesfehérvári alapszervezetnél is elkötelezett a tagság a Hosz tevékenysége iránt

Hosz  |  2016. 03. 16., 14:57

2016 március 10-én Pápán az MH Pápa Bázisrepülőtér, március 16-án Székesfehérváron az MH Összhaderőnemi Parancsnokság Hosz alapszervezeténél tartottak tisztségviselő választást tagjaink...

Pápán a leadott szavazatok alapján egyhangú többségi szavazattal Kuti Tamás zászlós, míg Székesfehérváron Kozma Béla őrnagy került az alapszervezeti vezető tisztségbe. A pápai alapszervezetnél Timer Norbert szakaszvezetőt választották ismételten alapszervezeti vezető helyettesnek, míg az MH ÖHP alapszervezeténél Vámosi Zsolt alezredes személyében választottak új alapszervezeti vezető helyettest.

A tisztségviselő választásokon Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő vett részt, aki a levezető elnöki teendőkön túl, a választások hitelesítését is végrehajtotta. A parancsnokságon tartott taggyülésen jelen volt Szívos István ezredes az MH ÖHP Személyügyi főnöke, aki a számláló bizottságban vállalt aktív szerepet a választás zavartalan lebonyolítása érdekében.

Szívos István ezredes a választási eredmény kihirdetését követően elismerő szavakkal szólt a megválasztott tisztségviselőkhöz, valamint eredményes munkát kívánt a felelősségteljes tevékenységhez.

Szöveg és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.