2024. 04. 18. csütörtök
Andrea, Ilma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A pápai és a székesfehérvári alapszervezetnél is elkötelezett a tagság a Hosz tevékenysége iránt

Hosz  |  2016. 03. 16., 14:57

2016 március 10-én Pápán az MH Pápa Bázisrepülőtér, március 16-án Székesfehérváron az MH Összhaderőnemi Parancsnokság Hosz alapszervezeténél tartottak tisztségviselő választást tagjaink...

Pápán a leadott szavazatok alapján egyhangú többségi szavazattal Kuti Tamás zászlós, míg Székesfehérváron Kozma Béla őrnagy került az alapszervezeti vezető tisztségbe. A pápai alapszervezetnél Timer Norbert szakaszvezetőt választották ismételten alapszervezeti vezető helyettesnek, míg az MH ÖHP alapszervezeténél Vámosi Zsolt alezredes személyében választottak új alapszervezeti vezető helyettest.

A tisztségviselő választásokon Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő vett részt, aki a levezető elnöki teendőkön túl, a választások hitelesítését is végrehajtotta. A parancsnokságon tartott taggyülésen jelen volt Szívos István ezredes az MH ÖHP Személyügyi főnöke, aki a számláló bizottságban vállalt aktív szerepet a választás zavartalan lebonyolítása érdekében.

Szívos István ezredes a választási eredmény kihirdetését követően elismerő szavakkal szólt a megválasztott tisztségviselőkhöz, valamint eredményes munkát kívánt a felelősségteljes tevékenységhez.

Szöveg és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.