2024. 04. 20. szombat
Tivadar
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A köszönetnyilvánítás mellett új tisztségviselő választást tartott a győri alapszervezet vezetősége.

Hosz  |  2016. 09. 01., 09:58

Alapszervezeti vezetőváltás történt az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél, ahol Fegyveres László alezredes 2016. augusztus 30-án, az alapszervezet SZMSZ-ben rögzítetteknek megfelelően, a jelenlévő vezetőség egyhangú szavazata alapján vette át a vezetői tisztséget elődjétől, Orbán Miklós őrnagytól…

Orbán Miklós őrnagy 2016. szeptember 01-i hatállyal kinevezésre és ezzel egyidejűleg áthelyezésre került a HVK HIICSF informatikai osztályára, melynek következtében az Arrabona alapszervezet megüresedett vezetői pozíciójának betöltésére tisztújításra került sor. Orbán Miklós 2010-től rugalmas, felelősségteljes hozzáállással vezette a Honvédszakszervezet tagságának közösségét, ahol mentalitásának és szervezőkészségének köszönhetően jelentős létszámú alapszervezetet működtetett. Lelkiismeretes munkája eredményeként a 2013. évet követően folyamatosan bővülő alapszervezeti létszámot tudott produkálni, ahol tagjaink a minden napi problémáikkal bizalommal fordulhattak hozzá, számíthattak megbízhatóságára, a feladatok megoldásában rugalmas hozzáállására. A közösség érdekében végzett elismertségét, a célok megvalósítása érdekében tanúsított elkötelezettségét hűen tükrözi, hogy 2016 évben újra választották alapszervezeti vezetőnek. A Honvédszakszervezet elnöksége és tagsága nevében Szendrei Zoltán a Honvédszakszervezet alelnöke köszönte meg a közösség iránt végzett munkáját és kívánt katonasikereket a kinevezéssel járó új beosztásában. 

A taggyűlésen részt vett Németh Nándor Nyugat-Magyarországi érdekvédelmi ügyvivő, aki a választást követően támogatásáról biztosította az újonnan megválasztott tisztségviselőt, valamint eredményes munkát kívánt a felelősségteljes tevékenységhez.
A taggyűlést követően, Bozsóki Attila alezredes az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred parancsnokhelyettese gratulált a megválasztott alapszervezeti vezetőnek, kitartó munkát kívánt a közösségi tevékenység továbbviteléhez és támogatásáról biztosította a tisztségviselőnket.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.