2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az alapkiképzésen résztvevők többsége a Honvédszakszervezet adta lehetőségek ismeretében, bizakodva csatlakozott szervezetünkhöz

Hosz  |  2016. 08. 10., 13:43

A Honvédszakszervezet vezetése nevében Szendrei Zoltán alelnök tartott tagtoborzó előadást az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezredhez alapkiképzésre bevonult szerződéses állománynak. A közvetlen hangvételű előadás teljes mértékű áttekintést adott szakszervezetünk működéséről, az érdekérvényesítő tevékenység jelenleg gyakorolt és bevált módszereiről, valamint a szolgáltatások és a szakszervezeti tagság előnyeiről…

Az előadás közben lehetősége volt a hallgatóságnak, hogy az egyénileg megfogalmazott kérdéseiket feltegyék, ezáltal teljes körű információ birtokában dönthettek az önkéntes szakszervezeti tagság vállalás tekintetében. A válaszok megadásánál az alelnökünk segítségére volt Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő, aki a tájékoztatás mellett a belépők regisztrációját is elvégezte.

Az újonnan beléptetett tagjainkkal folytatott beszélgetésen elhangzott, hogy valamennyien elkötelezettek a katonai pálya iránt, és megnyugvással értesültek arról, hogy tagságunk érdekében az ország valamennyi katonai szervezeténél működő alapszervezetek biztosítják a Honvédszakszervezet érdekérvényesítését. Köszönetünket fejezzük ki az ezred vezetésének, hogy hozzájárultak az előadás megtartásához.

Szöveg és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.