2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az alapkiképzésen résztvevők többsége a Honvédszakszervezet adta lehetőségek ismeretében, bizakodva csatlakozott szervezetünkhöz

Hosz  |  2016. 08. 10., 13:43

A Honvédszakszervezet vezetése nevében Szendrei Zoltán alelnök tartott tagtoborzó előadást az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezredhez alapkiképzésre bevonult szerződéses állománynak. A közvetlen hangvételű előadás teljes mértékű áttekintést adott szakszervezetünk működéséről, az érdekérvényesítő tevékenység jelenleg gyakorolt és bevált módszereiről, valamint a szolgáltatások és a szakszervezeti tagság előnyeiről…

Az előadás közben lehetősége volt a hallgatóságnak, hogy az egyénileg megfogalmazott kérdéseiket feltegyék, ezáltal teljes körű információ birtokában dönthettek az önkéntes szakszervezeti tagság vállalás tekintetében. A válaszok megadásánál az alelnökünk segítségére volt Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő, aki a tájékoztatás mellett a belépők regisztrációját is elvégezte.

Az újonnan beléptetett tagjainkkal folytatott beszélgetésen elhangzott, hogy valamennyien elkötelezettek a katonai pálya iránt, és megnyugvással értesültek arról, hogy tagságunk érdekében az ország valamennyi katonai szervezeténél működő alapszervezetek biztosítják a Honvédszakszervezet érdekérvényesítését. Köszönetünket fejezzük ki az ezred vezetésének, hogy hozzájárultak az előadás megtartásához.

Szöveg és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.