2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Banki leállás!!! Kérjük a tagdíj levonásra októberben figyeljenek!

2023. 09. 22., 11:13

Tisztelt Tagtársunk! Értesítjük, hogy az MBH Bank Nyrt. technikai szünetet tart. A csoportos beszedések indítására 2023. október hónap 3-10. napja között lesz legközelebb lehetőségünk!

Tisztelt Tagtársunk!

  

Értesítjük, hogy az MBH Bank Nyrt. nagyobb rendszerfejlesztést hajt végre, ami hosszabb -több hetes- technikai szünettel jár. A csoportos beszedések indítására 2023. október hónap 3-10. napja között lesz legközelebb lehetőségünk, így kérjük Önöket, hogy a szeptember havi tagdíjuk összegének rendelkezésre állását a megadott időintervallumban biztosítsák a számlájukon, hogy a tagdíjat be tudjuk szedni.

Abban a nem várt esetben, ha sikertelen levonás történik  az átállás következtében, október hónap közepén pótfeladással igyekszünk a tagdíjat levonni. 

A technikai szünet kizárólag a csoportos beszedéssel fizetőket érinti, az átutalásokat zökkenőmentesen tudják teljesíteni.

Az esetleges kellemetlenségekért az MBH Bank nevében is elnézést kérünk!

 

Megértését, együttműködését köszönjük!

 

Budapest, 2023. 09. 22.

 

 

Üdvözlettel,

 

Honvédszakszervezet

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.