2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Egyeztetés a Honvédelmi Miniszterrel

2023. 01. 25., 09:26

Szakszervezetünk írásos megkeresésére 2023. január 23-án, Szalay Bobrovniczky Kristóf Honvédelmi Miniszter fogadta hivatalában Czövek János elnököt.

A  megbeszélésen – az aktuális kérdéseken túl – kiemelten foglalkoztak a 8/2023 Kormány rendelettel…

A Honvédszakszervezet, Miniszter Úr intézkedésének megfelelően a továbbiakban javaslattevő félként vesz részt a Kormány rendelet részletszabályainak kidolgozásában és az eljárási szabályok megalkotásában.

A további egyeztetések lefolytatását – miniszteri döntés alapján – a tárca Közigazgatási Államtitkára koordinálja.

A fentiek alapján a Honvédszakszervezet elnöksége kibővített ülését február 07-én tartja, ahol összegezve az eddigi információkat, meghatározza szervezetünk további teendőit.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.