2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az MH Altiszti Akadémián

Összeállította: Jakubik András  |  2016. 11. 18., 13:36

Honvédszakszervezetei tájékoztató és tagtoborzás helyszíne volt Szentendrén a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia. A november 17-i rendezvényen a Hosz elnöke Czövek János és a Hosz Kelet-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő által tartott fórumot, ahol 43 új tagja lett a Honvédszakszervezetnek…

  • Honvédszakszervezetei tájékoztató és tagtoborzás helyszíne volt Szentendrén a Magyar
  • Honvédség Altiszti Akadémia. A november 17-i rendezvényen a Hosz elnöke Czövek János és a Hosz Kelet-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő által tartott fórumot, ahol 43 új tagja lett a
  • Honvédszakszervezetnek…

A Honvédszakszervezet tájékoztatóján Czövek János elnök köszöntötte a résztvevőket, beszámolt a szakszervezet által elért eredményekről a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórumra (HÉF) való munkáról, a HM és a szakszervezet közötti hatékony együttműködésről, a katonai életpályamodell részleteiről, a hazai és nemzetközi érdekképviseleti kapcsolatokról is.

Ezt követően Jakubik András ügyvivő a katonai érdekvédelem felértékelődött szerepét kiemelve elmondta a közelmúlt eseményeit, a történetek igazolják, hogy érdekvédelemre mindenkinek szüksége van, majd a Hosz legújabb szolgáltatásairól adott széleskörű tájékoztatást.

A tájékoztató végén a résztvevők egyénileg is választ kaptak a feltett kérdéseikre.

Szöveg és fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.