2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató Győrben

Hosz  |  2016. 04. 22., 13:04

Az EUFOR következő váltására készülő személyi állomány részére a Honvédszakszervezet tisztségviselői tájékoztatót tartottak a missziós biztosítási lehetőségről 2016. április 21-én az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél. A tájékoztatót Belecz István alapszervezeti vezető helyettes nyitotta meg, bemutatta Radványi Nagy Emesét a Honvédszakszervezet szerződéses biztosítási partnerét, valamint Szendrei Zoltán alelnököt…

Radványi Nagy Emese tájékoztatott a missziós biztosítás feltételeiről és előadásában bemutatta a biztosítási konstrukciót. A résztvevők élénken érdeklődtek a biztosítás feltételeiről.

Szendrei Zoltán alelnök a szakszervezet egyéb szolgáltatásairól, a jogsegélyszolgálat igénybevételének lehetőségéről, a csoportos élet- és balesetbiztosításról, valamint a segélyezésről tartott előadást. Többen jelezték, hogy csatlakoznának a felelősség biztosítási lehetőséghez is. Az előadás további részében a 2016 évi béren kívüli juttatások és a Honvéd Egészségpénztár beolvadásáról a Prémium Egészségpénztárba kerültek ismertetésre.

Beszámolt az MH Szociálpolitikai Közalapítvány tevékenységéről és a Közalapítvány, ellátási körébe tartozókról és az általa adható segélyekről. Kérte a személyi állományt, hogy szociális problémáikkal bátran forduljanak az Alapítványhoz.

A rendezvény további részében az alapszervezet tagjai kérdéseket tettek fel, melyekre a tisztségviselők a rendelkezésre álló információk alapján érdemi választ adtak.

Szöveg: Szendrei Zoltán

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.