2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató Kaposváron

2023. 09. 27., 12:32

2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél, amely folyatása volt a Kecskeméten lezajlott alelnöki tájékoztatónak. A rendezvény résztvevői első kézből kaphattak információt a szakszervezeti törekvésekről, többek között a hjt. tervezett változásairól, a honvédelmi tárcával folyó egyeztetésekről…

 

Előadásában elhangzott, hogy valamennyi szakszervezeti tagunk alanyi jogon rendelkezik életbiztosítással, amely évente az igényeknek megfelelően felülvizsgálatra kerül, ezáltal egy rugalmas, szabályozott kereteken belül működő segítségnyújtási lehetőséget kínál a Honvédszakszervezet. A biztosítási területen adott szolgáltatásaink közül a missziós biztosítás adta lehetőségre, valamint a munkavállalói felelősségbiztosítás változásaira hívta fel a figyelmet.

A hjt. várható változásaival kapcsolatosan nagyon sok kérdést tettek fel tagjaink, amelyekre csak a jelenlegi tárgyalásainkon elhangzott információkkal tudtunk válaszolni. A szakszervezeti vezetőket a tagság arra kérte, hogy amennyiben elfogadja az Országgyűlés az új törvényt, újból látogassanak el hozzájuk, hogy a felmerülő kérdésekre, megfelelő választ kaphassanak.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.