2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elnöki, alelnöki tájékoztató Szentesen

2023. 10. 05., 14:31

2023.10.04-én Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Szentesen a HOSZ alapszervezeténél. A rendezvény résztvevői első kézből kaphattak információt a szakszervezeti törekvésekről, többek között a várható törvényi változások hatásáról és a honvédelmi tárcával folyó további egyeztetésekről…

Az előadásban elhangzott, hogy számos szolgáltatással igykeszik a szakszervezet saját tagjait támogatni, segíteni. Többek között valamennyi szakszervezeti tagunk alanyi jogon rendelkezik életbiztosítással, amely évente az igényeknek megfelelően felülvizsgálatra kerül, ezáltal egy rugalmas, szabályozott kereteken belül működő segítségnyújtási lehetőséget kínál a Honvédszakszervezet. A biztosítási területen adott szolgáltatásaink közül a missziós biztosítás adta lehetőségre, valamint a munkavállalói felelősségbiztosítás változásaira felhívta a figyelmet az előadás.

A várható jogszabályi változásokkal kapcsolatosan nagyon sok kérdést tettek fel tagjaink, amelyekre csak a jelenlegi tárgyalásainkon elhangzott információkkal tudtunk válaszolni. A szakszervezeti vezetőket a tagság arra kérte, hogy amennyiben elfogadja az Országgyűlés az új törvényt, és a végrehajtási rendeletek  is kihírdetésre kerülnek, újból látogassanak el hozzájuk, hogy a felmerülő konkrét kérdésekre, megfelelő választ kaphassanak. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.