2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres a /Véleményed szerint/ kérdőív

Hosz  |  2021. 03. 02., 18:40

Köszönjük, hogy elfogadtad felkérésünket és megtiszteltél bennünket azzal, hogy kitöltötted a „Véleményed szerint” kérdőívet. A válaszokból egy rövid tájékoztatás alább látható, illetve a későbbiekben folyamatosan tájékoztatunk az elöljáró szervekkel folytatott egyeztetésekről. Hasonló gyors kérdőívek kitöltése során számítunk rátok a jövőben is!

 

Tisztelt Kollégánk!

Kedves Tagtársunk!

 Az első -bevezető kérdéscsoportra adott válaszokban, illetve a kapcsolódó üzenetekben - több olyan problémát felvetetteket, amelyekkel szükségesnek látjuk megkeresni a minisztérium és a honvédség vezetését, szakmai szerveit. Ezek között hangsúlyosan szeretnénk felvetni a feladatok végrehajtásához kapcsolódó feltételeket, a személyes felszerelések mennyiségi és minőségi megfelelőségének kérdését, illetve a járandóságok biztosításának ellentmondásos alakulását. Tervezzük felhívni az elöljáró szervek figyelmét arra, hogy állomány is tudja érti, hogy ezeknek vannak anyagi költségei, következményei, összetevői, de úgy látjuk, hogy ezek elenyészőek azokhoz a hatásokhoz képest, amit, ezek elmaradása már eddig is eredményezett, illetve amelyek előrevetítetten következhetnek.

   Nagyon fontos tolmácsolandó üzenetnek tartjuk azt is, amit különböző állománycsoportúak egyaránt kifejeztek, hogy az emberséges bánásmódot, a tisztességes, kollegiális viszonyokat, az okos bizalmat elengedhetetlennek tartjátok és ez jelenleg gyakran nem magától értetődő alapérték. A válaszokból -életkori korcsoporttól függetlenül - kifejeződött, hogy írásos véleményeitekben nem a kritika, hanem a jobbítás volt a cél, melyet többen konkrét tanácsokkal is kifejeztetek. A teljesítményért tisztázott, kiszámítható viszonyokat, tájékoztatást, megfelelő felkészítést és feltételeket vártok el az elöljáróktól. Kiemelten fontos érdekképviseleti feladatnak tartjuk válaszaitok alapján a feladatok és a jövő tervezhetőségével a munkaterhek igazságos elosztásával, a teljesítmény elismerésével és a pihenés, rekreáció biztosításával kapcsolatos kérdéseket.

 

Hamarosan néhány érdekesebb diagram elemzésével folytatjuk...

 

Segítő tanácsaitokat köszönjük!

   A kérdőív sikere arra ösztökél minket, hogy kéthavonta/negyedévente hasonló rövid kérdőívvel megkeressünk benneteket.

  Aki a mostani kérdőívet nem kapta meg, de szívesen részt venne a következő hasonló tartalmú kutatásban - ezzel is téve egy kicsit a kiszámíthatóbb jövőért - azt tisztelettel kérjük, hogy az iroda@hsz.hu email címre küldött üzenteben egyeztesse velünk e-mail elérhetőségét, és nevét illetve tagsági számát.

 (A fenti tartalmú, címünkre megküldött e-mail –el, a feladó kifejezetten hozzájárul, hogy a továbbiakban kutatási célú felmérések során, kérdőívekkel megkeressük. A Honvédszakszervezet minden körülmények közt, garanciát vállal arra, hogy olyan szoftvereket használ, amely garantálja a válaszadók teljeskörű anonimitását, illetve szintén garantálja, hogy bármikor lemondható a további kutatásokban való részvétel, az iroda@hsz.hu oldalra megküldött „kérdőíves megkeresésről történő lemondás” tárgyú e-mail megküldésével.)

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.