2024. 07. 22. hétfő
Magdolna
: 390 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres a /Véleményed szerint/ kérdőív

Hosz  |  2021. 03. 02., 18:40

Köszönjük, hogy elfogadtad felkérésünket és megtiszteltél bennünket azzal, hogy kitöltötted a „Véleményed szerint” kérdőívet. A válaszokból egy rövid tájékoztatás alább látható, illetve a későbbiekben folyamatosan tájékoztatunk az elöljáró szervekkel folytatott egyeztetésekről. Hasonló gyors kérdőívek kitöltése során számítunk rátok a jövőben is!

 

Tisztelt Kollégánk!

Kedves Tagtársunk!

 Az első -bevezető kérdéscsoportra adott válaszokban, illetve a kapcsolódó üzenetekben - több olyan problémát felvetetteket, amelyekkel szükségesnek látjuk megkeresni a minisztérium és a honvédség vezetését, szakmai szerveit. Ezek között hangsúlyosan szeretnénk felvetni a feladatok végrehajtásához kapcsolódó feltételeket, a személyes felszerelések mennyiségi és minőségi megfelelőségének kérdését, illetve a járandóságok biztosításának ellentmondásos alakulását. Tervezzük felhívni az elöljáró szervek figyelmét arra, hogy állomány is tudja érti, hogy ezeknek vannak anyagi költségei, következményei, összetevői, de úgy látjuk, hogy ezek elenyészőek azokhoz a hatásokhoz képest, amit, ezek elmaradása már eddig is eredményezett, illetve amelyek előrevetítetten következhetnek.

   Nagyon fontos tolmácsolandó üzenetnek tartjuk azt is, amit különböző állománycsoportúak egyaránt kifejeztek, hogy az emberséges bánásmódot, a tisztességes, kollegiális viszonyokat, az okos bizalmat elengedhetetlennek tartjátok és ez jelenleg gyakran nem magától értetődő alapérték. A válaszokból -életkori korcsoporttól függetlenül - kifejeződött, hogy írásos véleményeitekben nem a kritika, hanem a jobbítás volt a cél, melyet többen konkrét tanácsokkal is kifejeztetek. A teljesítményért tisztázott, kiszámítható viszonyokat, tájékoztatást, megfelelő felkészítést és feltételeket vártok el az elöljáróktól. Kiemelten fontos érdekképviseleti feladatnak tartjuk válaszaitok alapján a feladatok és a jövő tervezhetőségével a munkaterhek igazságos elosztásával, a teljesítmény elismerésével és a pihenés, rekreáció biztosításával kapcsolatos kérdéseket.

 

Hamarosan néhány érdekesebb diagram elemzésével folytatjuk...

 

Segítő tanácsaitokat köszönjük!

   A kérdőív sikere arra ösztökél minket, hogy kéthavonta/negyedévente hasonló rövid kérdőívvel megkeressünk benneteket.

  Aki a mostani kérdőívet nem kapta meg, de szívesen részt venne a következő hasonló tartalmú kutatásban - ezzel is téve egy kicsit a kiszámíthatóbb jövőért - azt tisztelettel kérjük, hogy az iroda@hsz.hu email címre küldött üzenteben egyeztesse velünk e-mail elérhetőségét, és nevét illetve tagsági számát.

 (A fenti tartalmú, címünkre megküldött e-mail –el, a feladó kifejezetten hozzájárul, hogy a továbbiakban kutatási célú felmérések során, kérdőívekkel megkeressük. A Honvédszakszervezet minden körülmények közt, garanciát vállal arra, hogy olyan szoftvereket használ, amely garantálja a válaszadók teljeskörű anonimitását, illetve szintén garantálja, hogy bármikor lemondható a további kutatásokban való részvétel, az iroda@hsz.hu oldalra megküldött „kérdőíves megkeresésről történő lemondás” tárgyú e-mail megküldésével.)

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Portugália védelmi minisztere, João Nuno Lacerda Teixeira de Melo, június végén jelentette be, hogy a légierő modernizációjának következő lépéseként az Embraer Super Tucano kiképző és könnyű harci repülőgép új változatát vásárolnák meg.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.