2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nyílt nap a tatai lövészdandárnál

Helyszín: MH 25. Klapka György Lövészdandár
Dátum: 2018. április 09., hétfő 13:30

Nyílt napot tartanak április 20-án Tatán, az MH 25. Klapka György Lövészdandárnál. Az érdeklődőket egész nap színes programokkal várják.

Az alakulatnál szolgáló katonák nyitott kapukkal várják mindazokat, akik érdeklődnek a honvédelem, a haditechnikai eszközök és a katonaélet iránt. Reggel 9 órától 13:30-ig izgalmas és mozgalmas programokon vehetnek részt a laktanyába érkezők. 10 órától díszelgő bemutató lesz, 10:30-tól pedig egy dinamikus bemutatót láthatnak a vendégek. Ezek mellett légpuskalövészettel, repülőgép-szimulátorral, akadálypályával, technikai bemutatóval és paintballal is várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.


tata.jpg

 

 

Forrás: www.honvedelem.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.