2017. 11. 18. szombat
Jenő
: 312 Ft   : 265 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

HOSZ Szolgáltatások

Hosz  |  2016. 01. 01., 12:03

Tájékoztató a különböző szolgáltatásokról, kedvezményekről.

Mindenütt jó, de a legjobb

Tájékoztató egyéb kedvezményekről 

Látogass el a Vodafone Online Shop-ba és válassz aktuális 1 Ft-os ajánlataik közül

Szerezz új mobilt 25 000 Ft kedvezménnyel és netezz szabadon!

Beszéljetek egymással díjmentesen Hosz flotta előfizetéssel!

 

1.) Hosz tagkártyával igénybe vehető vásárlási kedvezmények

Euro Discount Club logóval ellátott tagkártyáink országosan több mint ezer üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban lehet vásárolni. Az országban egyedüliként(!) a tagjaink az elfogadóhelyeken az akciós termékekre, illetve szolgáltatásokra is megkapják az alapkedvezmény minimum felét, így évi több ezer - vagy akár több mint tízezer - forintot is meg tudnak takarítani családi vásárlásaik során.

EDC elfogadóhelyek napról napra bővülnek, kérlek, keresd fel a www.edc.hu weboldalt és nézd meg, hogy a közvetlen környezetedben milyen kedvezményeket vehetsz igénybe!

 

2.) Munkavállalói felelősségbiztosítás

Honvédszakszervezet köti egyéni kezdeményezésre (csak Hosz tagok kezdeményezhetik)

- A munkavállalókat mentesíti a gondatlan károkozási események bekövetkezéséből származó, az őket ilyen esetben terhelő részkártérítési kötelezettség megfizetése alól.

- A kártérítés kifizetéséhez a munkavállalói részkártérítési kötelezettséget megállapító jogerős munkáltatói határozat megléte szükséges. Valamint a Vagyonbiztosítási kárbejelentő lap (Signal munkavállalói felelősségbiztosításhoz) nyomtatván kitöltése és megküldése a Hosz központi irodájába. http://www.hsz.hu/nyomtatvanyok/3150-nyomtatvanyok-es-regisztracios-lapok

Kártérítési limit: 500 000Ft/fő/kár

Éves díj: 750Ft/fő

Keresd a Hosz helyi tisztségviselőit és kérj bővebb tájékoztatást.

 

3.) Temetési segély

A Honvédszakszervezet (Hosz) tagja Temetési segélyben részesül, ha közeli hozzátartozója (házastárs, élettárs és gyermek) elhalálozik.  A temetési segély összege azonos a mindenkori köztisztviselői illetményalap összegével.(38.650 forint)

Segélykérő lap: http://www.hsz.hu/nyomtatvanyok/3150-nyomtatvanyok-es-regisztracios-lapok

Keresd a Hosz helyi tisztségviselőit és kérj bővebb tájékoztatást.

 

4.) Szociális segély

Szociális segélyben részesülhet a szociálisan rászoruló Hosz tag. Irányadó szempont, hogy a kérelmezővel közös háztartásban élők egy főre jutó nettó havi jövedelme a mindenkori öregségi nyugdíj kétszeresét ne haladja meg (57.000Ft/fő).

A szociális segély összege 10.000 Ft-tól 40.000 Ft-ig terjedhet. A felső határösszeg azonban kivételes esetben magasabb is lehet.

A szociális segélykérő lap: http://www.hsz.hu/nyomtatvanyok/3150-nyomtatvanyok-es-regisztracios-lapok

Keresd a Hosz helyi tisztségviselőit és kérj bővebb tájékoztatást.

 

5.) A segélyezési eljárás rendje

A segély iránti kérelmet az erre rendszeresített segélykérő lap (szociális segélykérő lap, temetési segélykérő lap) kitöltése és aláírása, valamint a szükséges okiratok csatolása után a helyi alapszervezet vezetőségéhez kell benyújtani.

A segélykérő laphoz csatolni kell azoknak az okmányoknak a másolatát, amelyekkel bizonyítható a kérelem teljesítésének indokoltsága. 

Temetési segélykérelem esetén csatolni kell az elhunyt tag, illetve közeli hozzátartozó halotti anyakönyv kivonatának másolatát. 

A szociális rászorultság bizonyítására csatolni kell a saját, valamint a közös háztartásban élő hozzátartozók egy főre jutó havi nettó jövedelmének megállapításához szükséges igazolásokat, úgy mint kereset kimutatást, nyugdíj szelvényt, a megyei (körzeti) munkaügyi központ határozatát, igazolását a munkanélküliségről, a munkanélküli segélyről, orvosi igazolást a fennálló betegségről, igazolást valamely eseményről, ami a súlyos élethelyzetet bizonyítja, stb.

A segély iránt kérelmező a személyi és más adatairól írásban tájékoztatja a Honvédszakszervezet alapszervezet tisztségviselőjét. Ezeket az adatokat a kérelem elbírálásához felhasználják

A szociális segélykérő lapon a kérelmezőnek tájékoztatást kell adnia arról, hogy tárgyévben a kérelem benyújtását megelőzően kapott-e, ha igen mely szervtől, milyen összegű segélyt. Azonos személy részére segély, a temetési segélyt leszámítva, évente csak egy alkalommal adható. Ettől kivétel csak rendkívül indokolt esetben tehető.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2017. 10. 31., 10:06
Halottak napja alkalmából koszorúzással és gyertyagyújtással emlékezett a Honvédelmi Minisztérium a hazánk területén hősi halált halt magyar és más nemzetiségű katonákra október 30-án, hétfőn. A Honvédszakszervezet részéről Szendrei Zoltán alelnök vett részt a megemlékezésen...
2017. 10. 31., 08:51
Szomorúan emlékeztünk a múltra, amikor a kecskeméti MH Légijármű Javítóüzemnél szolgált, majd a kecskeméti nyugállományú csoport vezetőjévé és a tagozat elnökségi tagjává választott Szilágyi István 2010. március 9-én utolsó útjára kísértük.
2017-11-13 14:40:40
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Honvédszakszervezet 2017. november 14-15-én tartja Küldöttgyűlését Balatonakarattyán, ezért a jogsegélyszolgálat 2017. november 15-én elmarad. Dr. Karakas Attila jogsegélyszolgálat vezető legközelebb november 22-én (szerdán) 14.00-16.00 óráig tart ügyfélfogadást a Hosz Központi Irodában (1087 Budapest, Kerepesi út 29/b). A bejelentkezés az alábbi telefonszámon történhet...
2017-11-06 09:08:23
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Karakas Attila, a Honvédszakszervezet jogsegélyszolgálatának vezetője az ünnepre való tekintettel 2017. november 08-a (szerda) helyett november 07-én (kedden) 14.00-16.00 óráig tart ügyfélfogadást a Hosz Központi Irodában (1087 Budapest, Kerepesi út 29/b). A bejelentkezés az alábbi telefonszámon történhet...
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

A napokban zajló Dubai Airshow 2017 szakkiállításon, az emirátusok légierejének vezérőrnagya, Abdulla Al Said Al Hashemi bejelentette, hogy aláírták a szerződést a Lockheed Martin vállalattal 80 darab Block 60 F-16E/F modernizációjáról.

  Háború Művészete magazin

2017. szeptember elsején megalakult az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár. Az egység – és jogelődjei – története évtizedekben mérhető, a különleges műveleti képesség kialakítása viszont csak tizenkét esztendeje kezdődött meg a honvédségnél.