2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 385 Ft   : 356 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Igényelj MOL-kártyát!

2021. 10. 06., 08:53

A LIGA Szakszervezetek kedvezményrendszerében már évek óta szerepel a Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. által kibocsátott üzemanyag-vásárlási kedvezményeket biztosító MOL-LIGA Partnerkártya. Igényelj MOL partnerkártyát online az alábbi webhelyen...

Tankolj a MOL kutakon MOL-LIGA kártyával olcsóbban!


Belépés

- Liganet

https://www.liganet.hu/molkartya.html

Tankolj olcsóbban!


A MOL-LIGA megállapodás értelmében a kártyabirtokosok 6 Ft azonnali kedvezményt kapnak a mindenkori üzemanyag árából, ha a kártyát a Liga-tag fizetés előtt a pénztárnál odaadja a pénztárosnál. A 6 forintot tovább lehet emelni 1 forinttal, ha az adott évben az igényelt MOL-Liga kártyát legalább egyszer használja mindenki.

Kérünk minden kártyabirtokos, hogy évente legalább egyszer használja a MOL-Liga kártyáját.

Újabb változások a Liga- MOL kártya rendeléskor!

A korábbi megállapodásnak megfelelően a MOL Nyrt. elkezdte a MOL-LIGA üzemanyag-kártyák postázását a LIGA Szakszervezetek tagszervezetei részére.

Korábbi kéréseteknek megfelelően megpróbáltuk egyszerűsíteni a MOL-LIGA kártya rendeléseket. Már nem kell 4 oldalas nyomtatványokat kitölteni aláírni. Eddig teszteltük az oldalt és 2021 10 01-től rendelkezésre bocsájtjuk a tagság részére is.

Hogyan is kell egyszerűbben MOL-LIGA üzemanyag-kártyát megrendelni?

1. Lépjen fel a www.Liganet.hu oldalra.

2. Görgessük le az oldalt egészen a Belépésig

3. Zöld mezőre kattintva átléphetünk a Belépési felületre

Belépéshez szükséges a tag leadott neve és a liga által kiadott Ligakártya sorozatszáma.

Belépéskor a rendszer ellenőrzi a nevet és a tagkártya számot.

Amennyiben egyezést talál tovább fog lépni a megrendelési felületre. Eltérés esetén nem lép tovább.

Amennyiben a megrendelésre nem tud belépni, kérem keresse Nyerges Kitti-t a +36 70 953-29-11 mobilszámon, Liga Szakszervezeteknél Tagkártya igényléskor a tagkártya számát már meg tudjuk adni. Amennyiben nincs még tagkártyája, kérem hívja szakszervezetét, hogy a tagkártyaszámát – a kártya legyártásáig – kikérhesse a Liga Szakszervezetektől.

4. Azonosítást követően a megrendelési felületet töltse ki értelemszerűen.

5. Amennyiben a lenti üzenetet kapja vissza a megrendelése sikeresen leadásra került.

Tag neve
A megrendelő lapon ellenőrizze, hogy az Ön neve szerepel.

Kérem adja meg:
✓ Nemét
✓ Születési dátumát
✓ Mail címét, ha nincs, kérem készítsen egyet a www.gmail.com oldalon. A MOL ezzel azonosítja.
✓ Érvényes mobilszámot, probléma esetén ezen fogjuk hívni
✓ Kártyáját a MOL nyomdája postázza, így olyan címet szeretnénk kérni, ahová a MOL-LIGA kártyája postán megérkezhet

✓ Elküldés elött ki kell pipálni: „Az adatvédelmi tájékoztatót …”

✓ Ellenőrizze beírt adatait!

✓ „ELKÜLD” gombra kattintva a megrendelés leadhatja

Forrás: www.liganet.hu

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.