2024. 03. 02. szombat
Lujza
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

2021-ben is kedvezményes üdülési lehetőség a Hosz Hajdúszoboszlói Apartmanjaiban!

2020. 08. 06., 09:32

Töltse szabadságát a Honvédszakszervezet hajdúszoboszlói apartmanjaiban 2021-ben is, közel a hajdúszoboszlói Aquaparkhoz...

A COVID járvány függvényében idén is lehetőséget biztosítunk tagjainknak üdülésre a Hajdúszoboszlón található apartmanjainkban. Az apartmanok a Panoráma Wellness Apartman Hotelben találhatóak, amelyek 1 hálószobából (franciaágy 2 fő részére) és 1 nappaliból állnak, amelyhez amerikai konyha is tartozik. A nappaliban 2-3 fő elhelyezésére van lehetőség. Mindkét apartman saját fürdőszobával rendelkezik, a vendégek részére törölközőt biztosítunk. Az apartmanok önellátásra vannak berendezkedve, de a közelben számtalan étterem, kifőzde található.

A gépkocsival érkező vendégeink részére az épületkomplexum alatt saját tulajdonú parkoló áll rendelkezésre.

A szálláshelyen biztosítva van (térítésmentesen), szabadtéri medence. Az apatmanok közelében található a Hajdúszoboszlói Aquaworld Centrum és a strand. 

A szállásfoglalásokkal és az azokkal kapcsolatos kérdésekkel Lippai Csabát (0670/3922-775) keressétek.

 A szálláshelyeket az üdülés megkezdésének napján 14.00 – 19.00 óra között lehet elfoglalni.

Az apartmant a távozás napján 10.00 óráig kell leadni.

A cikk alján található megrendelő lapot a kitöltést követően a ligaakademiakft1@gmail.com, lippai.csaba@hsz.hu email címre kérjük megküldeni, ezt követően 24 órán belül e-mailen és telefonon értesítjük az igény elfogadásáról.

Apartmanok kiadása beérkezési sorrendben történik.

Minimum kettő éjszaka foglalható

 

2 éj

(péntek, szombat, vasárnap)

4 éj

(hétfő, kedd, szerda, csütörtök)

2 fő 14 -…évig

Ár nyitást megelőzően

Ár nyitást megelőzően

4 fő 14 -…évig

Ár nyitást megelőzően

Ár nyitást megelőzően

gyerekek 2 -14 évig

Ár nyitást megelőzően

Ár nyitást megelőzően

 

Az üdülés díját utalással kell megfizetni a megrendelőlapon feltüntetett bankszámlaszámra, legkésőbb az üdülés megkezdése előtt 14 nappal, vagy a visszaigazolást követő 2. nap éjfélig. A foglalást az átutalás megérkezésével tekintjük véglegesnek.

 

OTP Bank: LIGA Akadémia kft

11707024-20474681

 

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.