2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

2021-ben is kedvezményes üdülési lehetőség a Hosz Hajdúszoboszlói Apartmanjaiban!

2020. 08. 06., 09:32

Töltse szabadságát a Honvédszakszervezet hajdúszoboszlói apartmanjaiban 2021-ben is, közel a hajdúszoboszlói Aquaparkhoz...

A COVID járvány függvényében idén is lehetőséget biztosítunk tagjainknak üdülésre a Hajdúszoboszlón található apartmanjainkban. Az apartmanok a Panoráma Wellness Apartman Hotelben találhatóak, amelyek 1 hálószobából (franciaágy 2 fő részére) és 1 nappaliból állnak, amelyhez amerikai konyha is tartozik. A nappaliban 2-3 fő elhelyezésére van lehetőség. Mindkét apartman saját fürdőszobával rendelkezik, a vendégek részére törölközőt biztosítunk. Az apartmanok önellátásra vannak berendezkedve, de a közelben számtalan étterem, kifőzde található.

A gépkocsival érkező vendégeink részére az épületkomplexum alatt saját tulajdonú parkoló áll rendelkezésre.

A szálláshelyen biztosítva van (térítésmentesen), szabadtéri medence. Az apatmanok közelében található a Hajdúszoboszlói Aquaworld Centrum és a strand. 

A szállásfoglalásokkal és az azokkal kapcsolatos kérdésekkel Lippai Csabát (0670/3922-775) keressétek.

 A szálláshelyeket az üdülés megkezdésének napján 14.00 – 19.00 óra között lehet elfoglalni.

Az apartmant a távozás napján 10.00 óráig kell leadni.

A cikk alján található megrendelő lapot a kitöltést követően a ligaakademiakft1@gmail.com, lippai.csaba@hsz.hu email címre kérjük megküldeni, ezt követően 24 órán belül e-mailen és telefonon értesítjük az igény elfogadásáról.

Apartmanok kiadása beérkezési sorrendben történik.

Minimum kettő éjszaka foglalható

 

2 éj

(péntek, szombat, vasárnap)

4 éj

(hétfő, kedd, szerda, csütörtök)

2 fő 14 -…évig

Ár nyitást megelőzően

Ár nyitást megelőzően

4 fő 14 -…évig

Ár nyitást megelőzően

Ár nyitást megelőzően

gyerekek 2 -14 évig

Ár nyitást megelőzően

Ár nyitást megelőzően

 

Az üdülés díját utalással kell megfizetni a megrendelőlapon feltüntetett bankszámlaszámra, legkésőbb az üdülés megkezdése előtt 14 nappal, vagy a visszaigazolást követő 2. nap éjfélig. A foglalást az átutalás megérkezésével tekintjük véglegesnek.

 

OTP Bank: LIGA Akadémia kft

11707024-20474681

 

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.