2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Tarnamérán

Hosz  |  2007. 06. 11., 21:43

Hagyományteremtő családi napot tartott a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Hosz alapszervezete a Hosz tarnamérai üdülőjében, június 9-én. A vidám rendezvényre Magyar István, az alapszervezet vezetője meghívta dr. Ujfaludi Zoltánt, a Hosz főtitkárát, Jeszenyi Ildikót, a szociális és személyügyi-, valamint e sorok íróját, Takács Istvánt, a budapesti területi ügyvivőt és családjaikat…  

Az összejövetelen, a résztvevők kihasználták az üdülő adta lehetőségeket, a szabadtéri főzőhelyeket, ahol finom gulyásleves és pörkölt készült. Sokan a közeli strandot választották, viszont akadtak, akik csak pihentek a táborban egy kártya-, vagy malomparti, vagy pingpongozás mellett. A rendezvényen kollégák egy csoportjának közremüködésével hagyományőrző végvári vitézek bemutatóját láthattuk, majd a bemutatott eszközökkel megismerhettük az eszközök hatékonyságát, korabeli harcmódokat. Az eszközöket kipróbálhattuk, kardozhattunk, nyíllal célba lőhettünk, illetve dobócsillagot dobhattunk a palánkba. A családi napon sok vidám gyermek is jelen volt, akik nagyon élvezték a programokat.

A sikeres rendezvényt a Hosz, a központilag kiadott pályázat elnyerésének odaítélésével, a helyszín biztosításával, valamint a helyszínre vitt értékes ajándékkal támogatta. Mindannyian kipihenten, jóleső érzéssel, jóllakottan mehettünk haza. Nagyszerü hagyományteremtő családi nap volt!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.