2024. 02. 27. kedd
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Tarnamérán

Hosz  |  2007. 06. 11., 21:43

Hagyományteremtő családi napot tartott a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Hosz alapszervezete a Hosz tarnamérai üdülőjében, június 9-én. A vidám rendezvényre Magyar István, az alapszervezet vezetője meghívta dr. Ujfaludi Zoltánt, a Hosz főtitkárát, Jeszenyi Ildikót, a szociális és személyügyi-, valamint e sorok íróját, Takács Istvánt, a budapesti területi ügyvivőt és családjaikat…  

Az összejövetelen, a résztvevők kihasználták az üdülő adta lehetőségeket, a szabadtéri főzőhelyeket, ahol finom gulyásleves és pörkölt készült. Sokan a közeli strandot választották, viszont akadtak, akik csak pihentek a táborban egy kártya-, vagy malomparti, vagy pingpongozás mellett. A rendezvényen kollégák egy csoportjának közremüködésével hagyományőrző végvári vitézek bemutatóját láthattuk, majd a bemutatott eszközökkel megismerhettük az eszközök hatékonyságát, korabeli harcmódokat. Az eszközöket kipróbálhattuk, kardozhattunk, nyíllal célba lőhettünk, illetve dobócsillagot dobhattunk a palánkba. A családi napon sok vidám gyermek is jelen volt, akik nagyon élvezték a programokat.

A sikeres rendezvényt a Hosz, a központilag kiadott pályázat elnyerésének odaítélésével, a helyszín biztosításával, valamint a helyszínre vitt értékes ajándékkal támogatta. Mindannyian kipihenten, jóleső érzéssel, jóllakottan mehettünk haza. Nagyszerü hagyományteremtő családi nap volt!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

Széchenyi 2020 europai szociális alap.