2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Tarnamérán

Hosz  |  2007. 06. 11., 21:43

Hagyományteremtő családi napot tartott a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Hosz alapszervezete a Hosz tarnamérai üdülőjében, június 9-én. A vidám rendezvényre Magyar István, az alapszervezet vezetője meghívta dr. Ujfaludi Zoltánt, a Hosz főtitkárát, Jeszenyi Ildikót, a szociális és személyügyi-, valamint e sorok íróját, Takács Istvánt, a budapesti területi ügyvivőt és családjaikat…  

Az összejövetelen, a résztvevők kihasználták az üdülő adta lehetőségeket, a szabadtéri főzőhelyeket, ahol finom gulyásleves és pörkölt készült. Sokan a közeli strandot választották, viszont akadtak, akik csak pihentek a táborban egy kártya-, vagy malomparti, vagy pingpongozás mellett. A rendezvényen kollégák egy csoportjának közremüködésével hagyományőrző végvári vitézek bemutatóját láthattuk, majd a bemutatott eszközökkel megismerhettük az eszközök hatékonyságát, korabeli harcmódokat. Az eszközöket kipróbálhattuk, kardozhattunk, nyíllal célba lőhettünk, illetve dobócsillagot dobhattunk a palánkba. A családi napon sok vidám gyermek is jelen volt, akik nagyon élvezték a programokat.

A sikeres rendezvényt a Hosz, a központilag kiadott pályázat elnyerésének odaítélésével, a helyszín biztosításával, valamint a helyszínre vitt értékes ajándékkal támogatta. Mindannyian kipihenten, jóleső érzéssel, jóllakottan mehettünk haza. Nagyszerü hagyományteremtő családi nap volt!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.