2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elkészültek a Generációk közötti kapcsolat a munkahelyen című projekt szakmai anyagok

2022. 08. 15., 10:27

A Honvédszakszervezet által megvalósult „Generációk közötti kapcsolat” című, GINOP-5.3.5-18-2020-00157 azonosítószámú projektben elkészültek a szakmai anyagok...

„Generációk közötti kapcsolat a munkahelyen” című projekt célja volt a „ fiatal és az idősebb generációk közötti együttműködés elősegítése a munkahelyen” - honvédelmi ágazatra szólóan. A projekt célja volt továbbá egy az ágazatot érintő kutatás megvalósításán túl a kommunikációs megoldások megvalósítása az elkészült szakmai anyagok népszerűsítése és a gyakorlatban történő hasznosítása.

Kiindulási szempontunk volt, hogy az önkéntes szervezési elvű „önkéntes haderőben a meghosszabbodott aktív életszakasz következtében jellemzően négy generáció dolgozik együtt”. Az alakulatoknál a parancsnoki és vezetői állomány felkészítésével legyen képes tevőlegesen részt venni az alrendszerekben a generációs problémák megoldásában, a szervezeti integritás erősítésében ezzel is erősítve a szociális párbeszédet.

A Honvédszakszervezet egyfajta plusz szereplőként tud részt venni a generációk közötti együttműködést segítő megoldási javaslatok kidolgozásában, megvalósításában és a projektet népszerűsítő tevékenységeiben.

A projekt megvalósítása során egyedi, ágazatspecifikus feltáró jellegű kutatásokat végeztünk. A projekt kutatásunk abból indult ki, hogy a Zrínyi 2026 program honvédelmi ágának egyik legfontosabb célkitűzése egy átfogó szervezetfejlesztés, a hivatásos és szerződéses állomány feltöltöttségének növelése, az állomány megtartása.

 A tevékenységek során megvalósult tájékoztató anyagok, rendezvények, a kutatás és egyéb tevékenységek az ágazattal összhangban kerültek megtervezésre.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.