2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A 64-esek kifogták a nagy halat!

Hosz  |  2012. 05. 02., 15:18

Immár több éve hagyomány, hogy április végén megrendezésre kerül az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezrednél működő Hosz alapszervezet horgászversenye. Természetesen nem volt ez másként a mostani áprilisi utolsó hétvégén sem, ahol közel 60 fő részvételével zajló eseményen a házigazdai és főszervezői teendőket az alapszervezet vezetője, Bálint Ákos látta el..

Somogysárdi horgásztónál a reggeli ünnepélyes megnyitó után sorsolással döntötték el a helyek sorsát. A verőfényes tavaszi délelőttön reménnyel és izgalommal teli résztvevők és családtagjaik próbálták ki a horgász szaktudásukat és az ehhez is nélkülözhetetlen szerencséjüket. Hisz a különböző beetetési, horgászási és csali készítési módszerek is versenyeztek egymással, és akkor a felszerelések eltérőségét még nem is említettük. A tavat üzemeltető horgász szakember elmondta: ma is jó kapás várható, de a fogások zöme 11-1 óra között lesz.

A menetrend itt is bevált, a kapások döntő többsége a jelzett időpontban történt. Amíg a verseny zajlott a tó partján, a konyhasátorban készült a közönség által is jóra minősített lencsegulyás. A gyermekek, pedig rajzolással, arcfestéssel és kézmüves foglalkozással tehették tartalmasabbá a délelőttöt. Az 1 órai dudaszó a verseny végét jelezte, mely után következett az értékelés és a mérlegelés. A díjátadó ünnepséget követően pedig tréfás családi versenyek zárták a jó hangulatú napot.

A 64-es HOSZ alapszervezet somogysárdi horgászversenyének eredményei:

Legnagyobb hal: Szücs Lászlóné 4240 gramm (amúr)

Legtöbb hal: Szőke Blanka Bianka

Legkisebb hal: Szőke Zsombor

Férfiak:

  Kocsis Tamás

  Bajai András

  Borsföldi Balázs

Nők:

  Bajai Józsefné

  Szücs Lászlóné

  Dudukáné Varga Anita

Gyermek:

  Szőke Blanka Bianka

  Bán Balázs

  Gelencsér Ákos

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.