2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A 64-esek kifogták a nagy halat!

Hosz  |  2012. 05. 02., 15:18

Immár több éve hagyomány, hogy április végén megrendezésre kerül az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezrednél működő Hosz alapszervezet horgászversenye. Természetesen nem volt ez másként a mostani áprilisi utolsó hétvégén sem, ahol közel 60 fő részvételével zajló eseményen a házigazdai és főszervezői teendőket az alapszervezet vezetője, Bálint Ákos látta el..

Somogysárdi horgásztónál a reggeli ünnepélyes megnyitó után sorsolással döntötték el a helyek sorsát. A verőfényes tavaszi délelőttön reménnyel és izgalommal teli résztvevők és családtagjaik próbálták ki a horgász szaktudásukat és az ehhez is nélkülözhetetlen szerencséjüket. Hisz a különböző beetetési, horgászási és csali készítési módszerek is versenyeztek egymással, és akkor a felszerelések eltérőségét még nem is említettük. A tavat üzemeltető horgász szakember elmondta: ma is jó kapás várható, de a fogások zöme 11-1 óra között lesz.

A menetrend itt is bevált, a kapások döntő többsége a jelzett időpontban történt. Amíg a verseny zajlott a tó partján, a konyhasátorban készült a közönség által is jóra minősített lencsegulyás. A gyermekek, pedig rajzolással, arcfestéssel és kézmüves foglalkozással tehették tartalmasabbá a délelőttöt. Az 1 órai dudaszó a verseny végét jelezte, mely után következett az értékelés és a mérlegelés. A díjátadó ünnepséget követően pedig tréfás családi versenyek zárták a jó hangulatú napot.

A 64-es HOSZ alapszervezet somogysárdi horgászversenyének eredményei:

Legnagyobb hal: Szücs Lászlóné 4240 gramm (amúr)

Legtöbb hal: Szőke Blanka Bianka

Legkisebb hal: Szőke Zsombor

Férfiak:

  Kocsis Tamás

  Bajai András

  Borsföldi Balázs

Nők:

  Bajai Józsefné

  Szücs Lászlóné

  Dudukáné Varga Anita

Gyermek:

  Szőke Blanka Bianka

  Bán Balázs

  Gelencsér Ákos

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.