2023. 09. 27. szerda
Adalbert
: 388 Ft   : 368 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

“Nyugállományban, 2021”- kutatás

2021. 02. 12., 11:49

Kérdőív a nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok, valamint családtagjaik életkörülményeinek, szociális helyzetének és társadalmi aktivitásának feltárásához..

TISZTELT VÁLASZOLÓ! KEDVES EGYKORI KOLLÉGÁNK! A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség vezetése, együttműködve a területen dolgozó társadalmi és civil szervezetekkel, igyekszik minél több forrásból tájékozódni a nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok életkörülményeivel, szociális és egészségügyi helyzetével, továbbá a feléjük irányuló gondoskodási illetve ellátó rendszer hatékonyságával és fejlesztési lehetőségeivel kapcsolatban.

Ennek érdekében a Honvédelmi Minisztérium szociológiai kutatást rendelt meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karától, melyet a kar szociológusai hajtanak végre.

Célunk az, hogy az Ön és más egykori kollégánk által adott válaszok elemzésével hasznos információkat nyújtsunk a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség vezetői, valamint az Ön érdekében dolgozó szakemberek részére. 

Kérjük, hogy élethelyzete végiggondolásával; a kérdőív kérdéseire adott őszinte válaszaival, valamint  észrevételei, javaslatai megfogalmazásával segítse munkánkat!

A COVID-19 járvánnyal összefüggő korlátozások, valamint nyugállományú katona és honvédségi nyugdíjas egykori kollégáink egészségének védelme érdekében a T. Megrendelő döntésének megfelelően első ütemben az e-mail címmel rendelkező egykori kollégáink körében, online kérdőíves lekérdezés formájában hajtjuk végre a szociológiai kutatást.  

 

Az általunk összeállított kérdőív a következő linken érhető el: 

https://unipoll.uni-nke.hu/unipoll/Survey.aspx?surveyid=1977821426&lng=hu-HU

 

 

Azt szeretnénk kérni Öntől, hogy töltse ki a kérdőívet legkésőbb 2021. február 28-án 24.00-ig!

Szeretnénk felhívni a szíves figyelmét, hogy technikai okok miatt a kitöltés során most sajnos nem lehet visszalépni és ha kilépett a kitöltésből, akkor ismételt belépéskor elölről indul a kitöltés.

A kérdőív kitöltése önkéntes és név nélküli!

 

Türelmét és figyelmes munkáját előre is köszönjük!

  a kutatók

                                                      

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

2023. szeptember 26-án újabb sajtó-, illetve spotternyilvános eseményre várták az érdeklődőket az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandárnál: a Tiger Meet gyakorlatra kitelepülő Gripen flotta 30-as oldalszámú tagja új dekorációt kapott, melyet a keddi napon mutattak be a Kecskeméti Repülőbázison.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.