2024. 04. 14.
Tibor
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

“Nyugállományban, 2021”- kutatás

2021. 02. 12., 11:49

Kérdőív a nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok, valamint családtagjaik életkörülményeinek, szociális helyzetének és társadalmi aktivitásának feltárásához..

TISZTELT VÁLASZOLÓ! KEDVES EGYKORI KOLLÉGÁNK! A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség vezetése, együttműködve a területen dolgozó társadalmi és civil szervezetekkel, igyekszik minél több forrásból tájékozódni a nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok életkörülményeivel, szociális és egészségügyi helyzetével, továbbá a feléjük irányuló gondoskodási illetve ellátó rendszer hatékonyságával és fejlesztési lehetőségeivel kapcsolatban.

Ennek érdekében a Honvédelmi Minisztérium szociológiai kutatást rendelt meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karától, melyet a kar szociológusai hajtanak végre.

Célunk az, hogy az Ön és más egykori kollégánk által adott válaszok elemzésével hasznos információkat nyújtsunk a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség vezetői, valamint az Ön érdekében dolgozó szakemberek részére. 

Kérjük, hogy élethelyzete végiggondolásával; a kérdőív kérdéseire adott őszinte válaszaival, valamint  észrevételei, javaslatai megfogalmazásával segítse munkánkat!

A COVID-19 járvánnyal összefüggő korlátozások, valamint nyugállományú katona és honvédségi nyugdíjas egykori kollégáink egészségének védelme érdekében a T. Megrendelő döntésének megfelelően első ütemben az e-mail címmel rendelkező egykori kollégáink körében, online kérdőíves lekérdezés formájában hajtjuk végre a szociológiai kutatást.  

 

Az általunk összeállított kérdőív a következő linken érhető el: 

https://unipoll.uni-nke.hu/unipoll/Survey.aspx?surveyid=1977821426&lng=hu-HU

 

 

Azt szeretnénk kérni Öntől, hogy töltse ki a kérdőívet legkésőbb 2021. február 28-án 24.00-ig!

Szeretnénk felhívni a szíves figyelmét, hogy technikai okok miatt a kitöltés során most sajnos nem lehet visszalépni és ha kilépett a kitöltésből, akkor ismételt belépéskor elölről indul a kitöltés.

A kérdőív kitöltése önkéntes és név nélküli!

 

Türelmét és figyelmes munkáját előre is köszönjük!

  a kutatók

                                                      

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotókkal frissítjük cikkünket!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.