2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Továbbképzés és ellenőrzés

Hosz  |  2006. 05. 16., 20:26

Május 16-18 között háromnapos továbbképzést tart a Hosz Ellenőrző Bizottsága (EB). A békésszentandrási szakszervezeti üdülőben megrendezett rendezvényt – Szincsák Gyula Hosz alelnök és a bizottsági tagok jelenlétében – Nagy Zoltán EB elnök nyitotta meg...  

A bizottsági elnök megnyitójában jó tradíciónak nevezte, hogy minden esztendőben háromnapos továbbképzést tart az Ellenőrző Bizottság. Nagy Zoltán bevezetőjében örvendetesnek tartotta, hogy idén már a felújított békésszentandrási Hosz üdülő adhat otthont a rendezvénynek.

A Hosz alelnöke – a megnyitót követően – az elmúlt időszak történéseiről és a közeljövő feladatairól, szakszervezeti programjairól beszélt. Szincsák Gyula – többek között – a városligeti majálisról, az Euromil görögországi elnökségi ülésének tapasztalatairól, a szakszervezet központi irodájának átalakítási munkálatairól, a LIGA és az FRDÉSZ konföderációkkal történő kapcsolattartásról, az üdültetés beindításáról, valamint a szeptemberben rendezendő jubileumi családi nap előkészületeiről is tájékoztatást adott, majd a folyamatban lévő egyeztetésekről és szakmai tárgyalások állásáról számolt be.    

Az Ellenőrző Bizottság elnöke és tagjai – Mihálykó Sándor, Bali János, Katócs Zsolt, Szabó Csaba, Balogh Tibor – május 17-én, Szentesen, az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Müszaki Dandár alapszervezeténél, majd május 18-án, a kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis alapszervezeténél tart ellenőrzést.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.