2023. 09. 26. kedd
Jusztina, Pál
: 390 Ft   : 367 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Továbbképzés és ellenőrzés

Hosz  |  2006. 05. 16., 20:26

Május 16-18 között háromnapos továbbképzést tart a Hosz Ellenőrző Bizottsága (EB). A békésszentandrási szakszervezeti üdülőben megrendezett rendezvényt – Szincsák Gyula Hosz alelnök és a bizottsági tagok jelenlétében – Nagy Zoltán EB elnök nyitotta meg...  

A bizottsági elnök megnyitójában jó tradíciónak nevezte, hogy minden esztendőben háromnapos továbbképzést tart az Ellenőrző Bizottság. Nagy Zoltán bevezetőjében örvendetesnek tartotta, hogy idén már a felújított békésszentandrási Hosz üdülő adhat otthont a rendezvénynek.

A Hosz alelnöke – a megnyitót követően – az elmúlt időszak történéseiről és a közeljövő feladatairól, szakszervezeti programjairól beszélt. Szincsák Gyula – többek között – a városligeti majálisról, az Euromil görögországi elnökségi ülésének tapasztalatairól, a szakszervezet központi irodájának átalakítási munkálatairól, a LIGA és az FRDÉSZ konföderációkkal történő kapcsolattartásról, az üdültetés beindításáról, valamint a szeptemberben rendezendő jubileumi családi nap előkészületeiről is tájékoztatást adott, majd a folyamatban lévő egyeztetésekről és szakmai tárgyalások állásáról számolt be.    

Az Ellenőrző Bizottság elnöke és tagjai – Mihálykó Sándor, Bali János, Katócs Zsolt, Szabó Csaba, Balogh Tibor – május 17-én, Szentesen, az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Müszaki Dandár alapszervezeténél, majd május 18-án, a kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis alapszervezeténél tart ellenőrzést.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága az utazási kereslet növekedése és szélestörzsű flottájának bővítése miatt tapasztalt pilótákat toboroz Magyarországról is.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.