2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Továbbképzést tartott a LIGA

Hosz  |  2006. 05. 24., 10:46

A LIGA szakszervezeti konföderáció tisztségviselőinek tartottak képzést a gárdonyi MÁV Lokomotív Hotelben. Május 22-23-án, közel harmincan egy speciális képzési formának lehettek részesei, amely a kollektív vita, érdekek és ellenérdekek ütköztetésén, valamint a meggyőzési formákon és technikákon alapult. A képzésen a Honvédszakszervezetet dr.Ujfaludi Zoltán főtitkár, Jáger Tibor és Jakubik András területi ügyvivők képviselték...

A rendezvény fő témái között a tagtoborzási technikák, a szakszervezet megalakítása, illetve az alapszervezetek és csoportok alakítása és azok müködtetése szerepelt. Az előadók és koordinátorok a LIGA tisztségviselői: Kozák László, dr.Schnider Marianna és Alper László voltak.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.