2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 385 Ft   : 356 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Továbbképzést tartott a LIGA

Hosz  |  2006. 05. 24., 10:46

A LIGA szakszervezeti konföderáció tisztségviselőinek tartottak képzést a gárdonyi MÁV Lokomotív Hotelben. Május 22-23-án, közel harmincan egy speciális képzési formának lehettek részesei, amely a kollektív vita, érdekek és ellenérdekek ütköztetésén, valamint a meggyőzési formákon és technikákon alapult. A képzésen a Honvédszakszervezetet dr.Ujfaludi Zoltán főtitkár, Jáger Tibor és Jakubik András területi ügyvivők képviselték...

A rendezvény fő témái között a tagtoborzási technikák, a szakszervezet megalakítása, illetve az alapszervezetek és csoportok alakítása és azok müködtetése szerepelt. Az előadók és koordinátorok a LIGA tisztségviselői: Kozák László, dr.Schnider Marianna és Alper László voltak.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.