2023. 09. 30. szombat
Jeromos
: 391 Ft   : 369 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti családi nap Nagytarcsán

Hosz  |  2006. 05. 27., 22:17

Május 27-én, szombat ellenére nem csupán a szolgálatok voltak a Magyar Honvédség Híradó és Informatikai Parancsnokság nagytarcsai laktanyájában. Lelkes szakszervezeti aktivisták ugyanis azt álmodták meg, hogy a parancsnokság állománya, családtagjaikkal együtt töltsenek el egy szép napot…

Bár reggel még esett, a kezdésre már szebb idő várta a kilátogatókat, csak a szél küzdött makacsul a sátrak ponyváival. Akik kilátogattak nem csalódtak. Számtalan versenyszám és különböző program várta a vendégeket. A következő versenyszámokban mérhették össze tudásukat a résztvevők:- asztalifoci,- asztalitenisz,- erőverseny,- focibajnokság – hölgyeknek és gyerekeknek is,- darts,- kézigránátverseny gyermekeknek,- főzőverseny,- sakk – gyermekeknek és felnőtteknek,- családi sorverseny,- gyermek járőrverseny.A helyezettek minden versenyszámban emléklapot, a dobogósok érmet, kupát, a győztesek ajándéktárgyakat vehettek át.A rendezvényen népszerü volt a „Honvéd” Önkéntes és Magánnyugdíj Pénztár sátra, a kézmüves sátor, a rádiós sátor, és nem utolsó sorban a kiállított, Irakot is megjárt UNIMOG-ok technikai bemutatója. Az eseményt a Honvédszakszervezeten kívül legnagyobb mértékben a Dechatlon sportáruház támogatta.A nagyérdemü közönség nem maradt éhesen sem. Kifogástalan babgulyás került a tányérokra, a „beérkezett” ebédjegyek szerint több, mint 800 fő jelent meg a kondéroknál.A nap végére maradt a tombolasorsolás. 350 darab ajándéktárgyat sorsoltak ki. A szervezők ügyességét dicséri, hogy a helyi vállalkozókon felül, például az Egység 2002. Kft, a Fővárosi Nagycirkusz, a Planetárium, és az EVO gyorsulási verseny szervezője is ajánlott fel igen értékes tombolatárgyakat. Természetesen a Honvédszakszervezet sem maradt le, ugyanis két fődíjunkat is kisorsolták a szervezők.

Szabó GabriellaÖsszességében a nagytarcsai Hosz alapszervezet kitett magáért. Egy hihetetlen színvonalú, sokszínü, minden igényt kielégítő családi napot szerveztek. Jó helyre került a Hosz elnöksége által megítélt pályázati hozzájárulás. A rendezők, akik tettek róla, hogy e nap emlékezetes maradjon: Szabó Gabriella, alapszervezeti vezetőDobos Attila és Duka Zsolt voltak. A családi napra meghívást kapott a Honvédszakszervezet elnöke, akit szolgálati jellegü elfoglaltságai miatt dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár képviselt, valamint a Hosz frissen megválasztott budapesti területi ügyvivője, Takács István is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

2023. szeptember 27-én jelentették be, hogy a cseh kormány jóváhagyta 24 db, ötödik generációs F-35A típusú harci repülőgép megvásárlását, mellyel leváltják 14 gépes JAS 39C/D Gripen flottájukat.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.