2024. 04. 20. szombat
Tivadar
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti családi nap Nagytarcsán

Hosz  |  2006. 05. 27., 22:17

Május 27-én, szombat ellenére nem csupán a szolgálatok voltak a Magyar Honvédség Híradó és Informatikai Parancsnokság nagytarcsai laktanyájában. Lelkes szakszervezeti aktivisták ugyanis azt álmodták meg, hogy a parancsnokság állománya, családtagjaikkal együtt töltsenek el egy szép napot…

Bár reggel még esett, a kezdésre már szebb idő várta a kilátogatókat, csak a szél küzdött makacsul a sátrak ponyváival. Akik kilátogattak nem csalódtak. Számtalan versenyszám és különböző program várta a vendégeket. A következő versenyszámokban mérhették össze tudásukat a résztvevők:- asztalifoci,- asztalitenisz,- erőverseny,- focibajnokság – hölgyeknek és gyerekeknek is,- darts,- kézigránátverseny gyermekeknek,- főzőverseny,- sakk – gyermekeknek és felnőtteknek,- családi sorverseny,- gyermek járőrverseny.A helyezettek minden versenyszámban emléklapot, a dobogósok érmet, kupát, a győztesek ajándéktárgyakat vehettek át.A rendezvényen népszerü volt a „Honvéd” Önkéntes és Magánnyugdíj Pénztár sátra, a kézmüves sátor, a rádiós sátor, és nem utolsó sorban a kiállított, Irakot is megjárt UNIMOG-ok technikai bemutatója. Az eseményt a Honvédszakszervezeten kívül legnagyobb mértékben a Dechatlon sportáruház támogatta.A nagyérdemü közönség nem maradt éhesen sem. Kifogástalan babgulyás került a tányérokra, a „beérkezett” ebédjegyek szerint több, mint 800 fő jelent meg a kondéroknál.A nap végére maradt a tombolasorsolás. 350 darab ajándéktárgyat sorsoltak ki. A szervezők ügyességét dicséri, hogy a helyi vállalkozókon felül, például az Egység 2002. Kft, a Fővárosi Nagycirkusz, a Planetárium, és az EVO gyorsulási verseny szervezője is ajánlott fel igen értékes tombolatárgyakat. Természetesen a Honvédszakszervezet sem maradt le, ugyanis két fődíjunkat is kisorsolták a szervezők.

Szabó GabriellaÖsszességében a nagytarcsai Hosz alapszervezet kitett magáért. Egy hihetetlen színvonalú, sokszínü, minden igényt kielégítő családi napot szerveztek. Jó helyre került a Hosz elnöksége által megítélt pályázati hozzájárulás. A rendezők, akik tettek róla, hogy e nap emlékezetes maradjon: Szabó Gabriella, alapszervezeti vezetőDobos Attila és Duka Zsolt voltak. A családi napra meghívást kapott a Honvédszakszervezet elnöke, akit szolgálati jellegü elfoglaltságai miatt dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár képviselt, valamint a Hosz frissen megválasztott budapesti területi ügyvivője, Takács István is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.