2024. 03. 02. szombat
Lujza
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Pályázaton nyerték

Hosz  |  2006. 05. 31., 22:36

A Honvédszakszervezet Heves Megyei Hadkiegészítő Parancsnokság önálló csoport tagsága május 19-21 között „családi hétvégét” töltött el a balatonkenesei Honvédüdülőben. A hétvégi program sikeres végrehajtása köszönhető annak a pályázati pénznek, melyet a csoport a Honvédszakszervezet „Családi nap” pályázatán nyert. Az utazás az MH 24. Bornemissza Gergely felderítő zászlóaljtól kedvezményes térítéssel igénybe vett autóbusszal történt és a hétvége változékony időjárása sem vette el  29 ember kedvét a tervezett szabadidős programoktól...

Szombaton még szemerkélő esőben látogatták meg a résztvevők a Tihanyi Apátságot, de délután már az időjárás is a kegyeibe fogadta a családokat. Balatonfüzfőn, a nyári bobpálya feledhetetlen élményeket nyújtott mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. Többen kipróbálták a pálya mellett felállított élményparkot, ahol a falmászás, íjászat és a drótkötélpályán történő lecsúszás tette emlékezetessé a kirándulást. Az üdülőben az igazán vállalkozó szellemü gyermekek megmártóztak a Balatonban és az esti foci után kimerülten hajtották álomra fejüket. Vasárnap délelőtt a veszprémi állatkert volt az úticél. A tartalmas program, majd az üdülői ebéd elviselhetővé tette a hosszú hazaút fáradalmait. A kiránduláson résztvevők egy tartalmas, programokkal teli hétvégét tudhattak maguk mögött ahol a kollégák és családtagjaik jó hangulatban pihenhették ki a mindennapi munka fáradalmait.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.