2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Pályázaton nyerték

Hosz  |  2006. 05. 31., 22:36

A Honvédszakszervezet Heves Megyei Hadkiegészítő Parancsnokság önálló csoport tagsága május 19-21 között „családi hétvégét” töltött el a balatonkenesei Honvédüdülőben. A hétvégi program sikeres végrehajtása köszönhető annak a pályázati pénznek, melyet a csoport a Honvédszakszervezet „Családi nap” pályázatán nyert. Az utazás az MH 24. Bornemissza Gergely felderítő zászlóaljtól kedvezményes térítéssel igénybe vett autóbusszal történt és a hétvége változékony időjárása sem vette el  29 ember kedvét a tervezett szabadidős programoktól...

Szombaton még szemerkélő esőben látogatták meg a résztvevők a Tihanyi Apátságot, de délután már az időjárás is a kegyeibe fogadta a családokat. Balatonfüzfőn, a nyári bobpálya feledhetetlen élményeket nyújtott mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. Többen kipróbálták a pálya mellett felállított élményparkot, ahol a falmászás, íjászat és a drótkötélpályán történő lecsúszás tette emlékezetessé a kirándulást. Az üdülőben az igazán vállalkozó szellemü gyermekek megmártóztak a Balatonban és az esti foci után kimerülten hajtották álomra fejüket. Vasárnap délelőtt a veszprémi állatkert volt az úticél. A tartalmas program, majd az üdülői ebéd elviselhetővé tette a hosszú hazaút fáradalmait. A kiránduláson résztvevők egy tartalmas, programokkal teli hétvégét tudhattak maguk mögött ahol a kollégák és családtagjaik jó hangulatban pihenhették ki a mindennapi munka fáradalmait.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.