2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Alakulatnap - szakszervezeti támogatással

Hosz  |  2006. 06. 03., 19:11

Május 26-án, Székesfehérváron az MH 43. Vezetéstámogató Zászlóalj – a Honvédszakszervezet támogatásával – megünnepelte az „Alakulat Nap”-ot. A programokat megnyitó zászlóaljsorakozón átadták az „Év tisztje, tiszthelyettese, szerződésese, közalkalmazott” díjakat. Ezt követően a Honvéd Együttes műsora következett, majd a jelentkezők közül megválasztották az alakulat legszebb hölgyét és kiválasztották a legszebb és legszőrösebb férfilábat. A napot koncert és ünnepi ebéd zárta...  

A rendezvény alatt folyamatosan lehetőség volt a Hosz-ról szóló totó kitöltésére, továbbá a magán és önkéntes nyugdíjpénztárról, valamint a Hosz egyéb szolgáltatásairól kaptak tájékoztatást az érdeklődők Czövek János szárazföldi haderőnemi titkártól, László Imre HOMNYP munkahelyi megbízottjától, illetve az alapszervezet vezetőitől. A Honvédszakszervezet, az Egység 2002 Kft, a Hosz szárazföldi területi iroda és az alakulat alapszervezete felajánlásában DVD lejátszót, mobiltelefont, sporttáskákat, DVD filmcsomagokat és egyéb ajándékokat vehettek át a szakszervezeti totót helyesen kitöltők, valamint a különböző versenyek győztesei.

                                                                                                   Csepcsányi Zsolt

                                                                                                 alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.