2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti kezdeményezés

Hosz  |  2006. 06. 14., 14:49

A Honvédszakszervezet kezdeményezésére, a honvédelmi ágazatban működő országosan reprezentatív érdekvédő szervezetek (Hodosz, Hosz) és a BEOSZ azt kérte a hivatalba lépett új honvédelmi minisztertől, hogy a Kormányprogram tárcánál történő megvalósításának konkrét lépéseiről soron kívül adjon tájékoztatást. A levél tartalmát az alábbiakban olvashatják...

Dr. Szekeres Imre,

a Magyar Köztársaság honvédelmi minisztere

         Tisztelt Miniszter Úr!

         Alulírottak, a honvédelmi ágazatban müködő országosan reprezentatív érdekvédő szervezetek kezdeményezzük, hogy a Kormányprogram tárcánál történő megvalósításának konkrét lépéseiről szíveskedjék szervezeteinknek  soron kívül tájékoztatást adni.

         Kérésünket azzal indokoljuk, hogy tagságunk, illetve a honvédség hivatásos, szerződéses katona, és köztisztviselői, közalkalmazotti állománya mindezideig kizárólagosan a sajtó információi alapján értesült az őket érintő várható változásokról.

         Tagságunk, valamint szervezeteink részéről fokozott igény mutatkozik arra, hogy a készülő reformokkal kapcsolatos konkrét tervekről tárca szinten  az egyeztetések haladéktalanul kezdődjenek meg.

         Tisztelt Miniszter Úr!

         Kérésünk mielőbbi teljesítése reményében az ügyben tett intézkedéseit előre is köszönjük.

         Budapest, 2006. június      14 - n.

Breuer László sk., a HODOSZ vezető titkára, Mészáros Géza sk., a Hosz elnöke és Sipos Géza sk., a BEOSZ elnöke

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.