2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti kezdeményezés

Hosz  |  2006. 06. 14., 14:49

A Honvédszakszervezet kezdeményezésére, a honvédelmi ágazatban működő országosan reprezentatív érdekvédő szervezetek (Hodosz, Hosz) és a BEOSZ azt kérte a hivatalba lépett új honvédelmi minisztertől, hogy a Kormányprogram tárcánál történő megvalósításának konkrét lépéseiről soron kívül adjon tájékoztatást. A levél tartalmát az alábbiakban olvashatják...

Dr. Szekeres Imre,

a Magyar Köztársaság honvédelmi minisztere

         Tisztelt Miniszter Úr!

         Alulírottak, a honvédelmi ágazatban müködő országosan reprezentatív érdekvédő szervezetek kezdeményezzük, hogy a Kormányprogram tárcánál történő megvalósításának konkrét lépéseiről szíveskedjék szervezeteinknek  soron kívül tájékoztatást adni.

         Kérésünket azzal indokoljuk, hogy tagságunk, illetve a honvédség hivatásos, szerződéses katona, és köztisztviselői, közalkalmazotti állománya mindezideig kizárólagosan a sajtó információi alapján értesült az őket érintő várható változásokról.

         Tagságunk, valamint szervezeteink részéről fokozott igény mutatkozik arra, hogy a készülő reformokkal kapcsolatos konkrét tervekről tárca szinten  az egyeztetések haladéktalanul kezdődjenek meg.

         Tisztelt Miniszter Úr!

         Kérésünk mielőbbi teljesítése reményében az ügyben tett intézkedéseit előre is köszönjük.

         Budapest, 2006. június      14 - n.

Breuer László sk., a HODOSZ vezető titkára, Mészáros Géza sk., a Hosz elnöke és Sipos Géza sk., a BEOSZ elnöke

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.