2024. 07. 12. péntek
Dalma, Izabella
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres családi nap - szakszervezeti kupagyőzelemmel

Hosz  |  2006. 06. 15., 21:17

A hétköznapok feladatait nem feledve, most adják át magukat a kikapcsolódás perceinek. Legyenek aktív részesei a programoknak és kívánom Önöknek, hogy a mai nap szerzett pozitív élmények a továbbiakban meghatározói legyenek életüknek – ezekkel a gondolatokkal köszöntötte Szűcs József alezredes, parancsnokhelyettes a kaposújlaki repülőtéren megjelent több száz nyugdíjas és aktív katonát - köztük a Honvédszakszervezet tisztségviselőit, Mészáros Géza elnököt és Jáger Tibor területi ügyvivőt is - és családtagjaikat.

Az első kánikulai napon számtalan program várta az ország minden részéből érkezett kollégákat, akiknek az előadó felelevenítette a légtérellenőrzés és a Légtérellenőrző Ezred múltjának fontosabb momentumait is.

 

 

 

 

 

 

 

A programon közös sátorban jelent meg a Honvédszakszervezet és a Honvéd Nyugdíjpénztár, ahol nyílt napot és fórumot tartottak az érdeklődőknek. A rendezvény egyik legsikeresebb programja a Pünkösd Kupa kispályás labdarúgótorna volt, melyet nagy fölénnyel, 22:2-es gólkülönbséggel magabiztosan nyert meg a Honvédszakszervezet csapata.

 

 

 

 

Sándor Roland, az „aranylábúak” csapatkapitánya rövid értékelésében így nyilatkozott: Azt mondják, a  foci olyan sportág, amelyet 22 ember játszik és a végén mindig a németek győznek, nos, itt Somogyország fővárosa mellett megmutattuk, hogy a Pünkösd Kupa olyan torna, ahol 12 csapat indul, és a végén a Honvédszakszervezet nyer.

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.