2024. 03. 02. szombat
Lujza
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres családi nap - szakszervezeti kupagyőzelemmel

Hosz  |  2006. 06. 15., 21:17

A hétköznapok feladatait nem feledve, most adják át magukat a kikapcsolódás perceinek. Legyenek aktív részesei a programoknak és kívánom Önöknek, hogy a mai nap szerzett pozitív élmények a továbbiakban meghatározói legyenek életüknek – ezekkel a gondolatokkal köszöntötte Szűcs József alezredes, parancsnokhelyettes a kaposújlaki repülőtéren megjelent több száz nyugdíjas és aktív katonát - köztük a Honvédszakszervezet tisztségviselőit, Mészáros Géza elnököt és Jáger Tibor területi ügyvivőt is - és családtagjaikat.

Az első kánikulai napon számtalan program várta az ország minden részéből érkezett kollégákat, akiknek az előadó felelevenítette a légtérellenőrzés és a Légtérellenőrző Ezred múltjának fontosabb momentumait is.

 

 

 

 

 

 

 

A programon közös sátorban jelent meg a Honvédszakszervezet és a Honvéd Nyugdíjpénztár, ahol nyílt napot és fórumot tartottak az érdeklődőknek. A rendezvény egyik legsikeresebb programja a Pünkösd Kupa kispályás labdarúgótorna volt, melyet nagy fölénnyel, 22:2-es gólkülönbséggel magabiztosan nyert meg a Honvédszakszervezet csapata.

 

 

 

 

Sándor Roland, az „aranylábúak” csapatkapitánya rövid értékelésében így nyilatkozott: Azt mondják, a  foci olyan sportág, amelyet 22 ember játszik és a végén mindig a németek győznek, nos, itt Somogyország fővárosa mellett megmutattuk, hogy a Pünkösd Kupa olyan torna, ahol 12 csapat indul, és a végén a Honvédszakszervezet nyer.

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.