2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres családi nap - szakszervezeti kupagyőzelemmel

Hosz  |  2006. 06. 15., 21:17

A hétköznapok feladatait nem feledve, most adják át magukat a kikapcsolódás perceinek. Legyenek aktív részesei a programoknak és kívánom Önöknek, hogy a mai nap szerzett pozitív élmények a továbbiakban meghatározói legyenek életüknek – ezekkel a gondolatokkal köszöntötte Szűcs József alezredes, parancsnokhelyettes a kaposújlaki repülőtéren megjelent több száz nyugdíjas és aktív katonát - köztük a Honvédszakszervezet tisztségviselőit, Mészáros Géza elnököt és Jáger Tibor területi ügyvivőt is - és családtagjaikat.

Az első kánikulai napon számtalan program várta az ország minden részéből érkezett kollégákat, akiknek az előadó felelevenítette a légtérellenőrzés és a Légtérellenőrző Ezred múltjának fontosabb momentumait is.

 

 

 

 

 

 

 

A programon közös sátorban jelent meg a Honvédszakszervezet és a Honvéd Nyugdíjpénztár, ahol nyílt napot és fórumot tartottak az érdeklődőknek. A rendezvény egyik legsikeresebb programja a Pünkösd Kupa kispályás labdarúgótorna volt, melyet nagy fölénnyel, 22:2-es gólkülönbséggel magabiztosan nyert meg a Honvédszakszervezet csapata.

 

 

 

 

Sándor Roland, az „aranylábúak” csapatkapitánya rövid értékelésében így nyilatkozott: Azt mondják, a  foci olyan sportág, amelyet 22 ember játszik és a végén mindig a németek győznek, nos, itt Somogyország fővárosa mellett megmutattuk, hogy a Pünkösd Kupa olyan torna, ahol 12 csapat indul, és a végén a Honvédszakszervezet nyer.

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.