2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi juniális a szentesi alapszervezetnél

Hosz  |  2006. 06. 20., 13:35

Immár negyedik alkalommal tartottunk családi juniálist, Pálmonostorán. Június 17-én, reggel 6 órakor volt gyülekező a Pálmonostori Szalkai Vendégháznál, a horgászni vágyók pálinkával és zsíros kenyér mellett kisorsolták az induló helyeket. Így 7 órakor el is kezdték a horgokat bedobni, hogy ki foghassák a várva várt nagy halat. Ezt követően mérlegelés döntötte el, ki volt az ügyesebb horgász.

A vendégsereg megérkezése után, ők is csatlakoztak a pálinka és zsíros kenyér akcióhoz.  Eközben a gyerekeknek játszósarok: rajz, üvegfestészet, gyöngyfüzés, agyagozás, szalvéta képkészítés volt müsoron. Ezeken felül a nagyobbak sakkoztak, asztalfociztak, asztaliteniszeztek, tollaslabdáztak. Volt, aki a bátorságát mérte fel, felült a ló hátára. A csacsifogatozás a kicsiknek és az anyukáknak volt nagy élmény. Délben finom marhalábszár pörkölt, tarhonyás körettel volt a menü.

Az ebéd közben a zsüri értékelte a gyerekek által készített szebbnél szebb rajzokat, agyag készítményt, gyöngyfüzést, a játékokban elért eredményeket, és a horgászok ügyességét. Napközben mindig volt hüsítő ital és rágcsálni való az asztalokon. Késő délután kemencében sült lángost ehettek a vendégek. A családok kellemesen elfáradtan tértek haza. Jövőre szeretnénk megismételni!

Vendégünk volt a kelet-magyarországi ügyvivő, Jakubik András, a Honvéd Magánnyugdíj Pénztár képviselője, Prediger József és Bobori Károly, valamint a Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságáért Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke, Szekeres István.

A horgászverseny eredménye:

    helyezés: Kovács Ferenc     4, 5kg

    helyezés: Pintér Gábor        1,25kg

    helyezés: Püspöki Tivadar   1, 20kg

A különdíjat Galanbosi Róbert érdemelte ki, aki a legkisebb halat fogta ki.

A szentesi Hosz alapszervezet ezúton is még egyszer köszöni a segítséget.

                                Fórján Sándor János, szentesi alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.