2023. 06. 01. csütörtök
Tünde
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi juniális a szentesi alapszervezetnél

Hosz  |  2006. 06. 20., 13:35

Immár negyedik alkalommal tartottunk családi juniálist, Pálmonostorán. Június 17-én, reggel 6 órakor volt gyülekező a Pálmonostori Szalkai Vendégháznál, a horgászni vágyók pálinkával és zsíros kenyér mellett kisorsolták az induló helyeket. Így 7 órakor el is kezdték a horgokat bedobni, hogy ki foghassák a várva várt nagy halat. Ezt követően mérlegelés döntötte el, ki volt az ügyesebb horgász.

A vendégsereg megérkezése után, ők is csatlakoztak a pálinka és zsíros kenyér akcióhoz.  Eközben a gyerekeknek játszósarok: rajz, üvegfestészet, gyöngyfüzés, agyagozás, szalvéta képkészítés volt müsoron. Ezeken felül a nagyobbak sakkoztak, asztalfociztak, asztaliteniszeztek, tollaslabdáztak. Volt, aki a bátorságát mérte fel, felült a ló hátára. A csacsifogatozás a kicsiknek és az anyukáknak volt nagy élmény. Délben finom marhalábszár pörkölt, tarhonyás körettel volt a menü.

Az ebéd közben a zsüri értékelte a gyerekek által készített szebbnél szebb rajzokat, agyag készítményt, gyöngyfüzést, a játékokban elért eredményeket, és a horgászok ügyességét. Napközben mindig volt hüsítő ital és rágcsálni való az asztalokon. Késő délután kemencében sült lángost ehettek a vendégek. A családok kellemesen elfáradtan tértek haza. Jövőre szeretnénk megismételni!

Vendégünk volt a kelet-magyarországi ügyvivő, Jakubik András, a Honvéd Magánnyugdíj Pénztár képviselője, Prediger József és Bobori Károly, valamint a Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságáért Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke, Szekeres István.

A horgászverseny eredménye:

    helyezés: Kovács Ferenc     4, 5kg

    helyezés: Pintér Gábor        1,25kg

    helyezés: Püspöki Tivadar   1, 20kg

A különdíjat Galanbosi Róbert érdemelte ki, aki a legkisebb halat fogta ki.

A szentesi Hosz alapszervezet ezúton is még egyszer köszöni a segítséget.

                                Fórján Sándor János, szentesi alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.