2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi juniális a szentesi alapszervezetnél

Hosz  |  2006. 06. 20., 13:35

Immár negyedik alkalommal tartottunk családi juniálist, Pálmonostorán. Június 17-én, reggel 6 órakor volt gyülekező a Pálmonostori Szalkai Vendégháznál, a horgászni vágyók pálinkával és zsíros kenyér mellett kisorsolták az induló helyeket. Így 7 órakor el is kezdték a horgokat bedobni, hogy ki foghassák a várva várt nagy halat. Ezt követően mérlegelés döntötte el, ki volt az ügyesebb horgász.

A vendégsereg megérkezése után, ők is csatlakoztak a pálinka és zsíros kenyér akcióhoz.  Eközben a gyerekeknek játszósarok: rajz, üvegfestészet, gyöngyfüzés, agyagozás, szalvéta képkészítés volt müsoron. Ezeken felül a nagyobbak sakkoztak, asztalfociztak, asztaliteniszeztek, tollaslabdáztak. Volt, aki a bátorságát mérte fel, felült a ló hátára. A csacsifogatozás a kicsiknek és az anyukáknak volt nagy élmény. Délben finom marhalábszár pörkölt, tarhonyás körettel volt a menü.

Az ebéd közben a zsüri értékelte a gyerekek által készített szebbnél szebb rajzokat, agyag készítményt, gyöngyfüzést, a játékokban elért eredményeket, és a horgászok ügyességét. Napközben mindig volt hüsítő ital és rágcsálni való az asztalokon. Késő délután kemencében sült lángost ehettek a vendégek. A családok kellemesen elfáradtan tértek haza. Jövőre szeretnénk megismételni!

Vendégünk volt a kelet-magyarországi ügyvivő, Jakubik András, a Honvéd Magánnyugdíj Pénztár képviselője, Prediger József és Bobori Károly, valamint a Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságáért Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke, Szekeres István.

A horgászverseny eredménye:

    helyezés: Kovács Ferenc     4, 5kg

    helyezés: Pintér Gábor        1,25kg

    helyezés: Püspöki Tivadar   1, 20kg

A különdíjat Galanbosi Róbert érdemelte ki, aki a legkisebb halat fogta ki.

A szentesi Hosz alapszervezet ezúton is még egyszer köszöni a segítséget.

                                Fórján Sándor János, szentesi alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.