2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz-Hodosz juniális Táborfalván

Hosz  |  2006. 06. 21., 21:58

Az MH Veszélyesanyag Ellátó Központ 2. Harcanyagraktáránál június 16-án tartották meg a már évek óta hagyományos juniálist, a Hosz és a Hodosz közös rendezésében. Az alakulat minden dolgozója lelkesen készült egész héten, hogy a pénteki nap már csak a sportolásé és a szórakozásé legyen.

A kedvező időjárásban bízva minden sporteseményt és a főzést is szabad térre tervezték és az égiek gyönyörü napsütéses meleg idővel járultak hozzá a több mint 90 megjelent jókedvü szórakozásához. A sportversenyek győztesei értékes ajándékokat kaptak, majd délben finom csülökpörkölttel vendégelték meg a megfáradt sportolókat. A juniálisra meghívást kapott Besenyei Csaba, az MH VEK alapszervezeti vezetője, a Hosz elnökségi tagja is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.