2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató Kaposvárott

Hosz  |  2006. 06. 29., 13:20

Június 26-án, a Magyar Honvédség kaposvári Boconádi Szabó József Logisztikai Ezredénél tartott aktuális tájékoztatót a Honvédszakszervezet. A mintegy 400 résztvevő előtt lebonyolított eseményen Mészáros Géza elnök és Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő számolt be a katonákat érintő legfontosabb aktualitásokról...

A kaposvári szakszervezeti eseményen Mészáros Géza a védelmi tárca és a reprezentatív katona-szakszervezet közötti legfontosabb egyeztetésekről tájékoztatott, majd Jáger Tibor a szakszervezet, az Egység 2002 Kft. és a Katonákért Alapítvány legkedvezőbb szolgáltatásairól adott hasznos információkat. A rendezvényt fórum zárta.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.