2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az érdekegyeztetés újabb eredménye

Hosz  |  2006. 07. 19., 12:37

Veszprémben, a Magyar Honvédség 1. Logisztikai és Támogató Zászlóalj parancsnoka, Futó László ezredes és a Hosz helyi alapszervezetének vezetője, Szentiványi Balázs június végén aláírásukkal szentesítették a két fél kiegyensúlyozott munkavégzésének viszonyait szabályozó Együttműködési Megállapodást. Az ünnepi esemény emlékére a Honvédszakszervezet helyi alapszervezeti vezetője ajándéktárgyat adott át a parancsnoknak.

Az ünnepélyes keretek között zajló, de oldott légkörü eseményen jelen volt Andor Tamás légierő haderőnemi képviselő, elnökségi tag, valamint Oláh József haderőnemi titkár. A megállapodás aláírása után kötetlen beszélgetés során Andor Tamás tájékoztatta a parancsnokot a Honvédszakszervezet múltjáról és az előtte álló feladatokról. Futó László pedig az együttmüködés további, az eddiginél szélesebb körü lehetőségeiről beszélt.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.