2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató Székesfehérvárott

Hosz  |  2006. 07. 19., 14:39

Az MH 43. vezetéstámogató zászlóaljnál, az alakulat állománygyűlésének keretén belül sor került a helyi alapszervezet aktuális, időszerű tájékoztatójára. Csepcsányi Zsolt alapszervezeti vezető tájékoztatta az állományt az elmúlt hónap fontosabb eseményeiről, és a közeljövőben várható szakszervezeti rendezvényekről (Juliális július 22-én, családi nap szeptember 9-én). A rövid ismertető után Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő kiemelte a szakszervezet új szolgáltatását, az agárdi termálfürdőben igénybe vehető 20%-os belépési díj kedvezményt...

A területi ügyvivő a folyamatban lévő ügyekről, a szaktárcával folytatott egyeztetésekről is tájékoztatta a hallgatóságot. Az állománygyülésen résztvevők figyelmét felhívta arra a lehetőségre, hogy a honvédség reprezentatív érdekvédelmi szervezetének tagságával milyen előnyökre számíthatnak. A tájékoztatót követően Czövek János haderőnemi titkár, Csepcsányi Zsolt alapszervezeti vezető és László Imre ellenőrző bizottsági tag az érdeklődők kérdéseire válaszoltak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.