2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató Székesfehérvárott

Hosz  |  2006. 07. 19., 14:39

Az MH 43. vezetéstámogató zászlóaljnál, az alakulat állománygyűlésének keretén belül sor került a helyi alapszervezet aktuális, időszerű tájékoztatójára. Csepcsányi Zsolt alapszervezeti vezető tájékoztatta az állományt az elmúlt hónap fontosabb eseményeiről, és a közeljövőben várható szakszervezeti rendezvényekről (Juliális július 22-én, családi nap szeptember 9-én). A rövid ismertető után Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő kiemelte a szakszervezet új szolgáltatását, az agárdi termálfürdőben igénybe vehető 20%-os belépési díj kedvezményt...

A területi ügyvivő a folyamatban lévő ügyekről, a szaktárcával folytatott egyeztetésekről is tájékoztatta a hallgatóságot. Az állománygyülésen résztvevők figyelmét felhívta arra a lehetőségre, hogy a honvédség reprezentatív érdekvédelmi szervezetének tagságával milyen előnyökre számíthatnak. A tájékoztatót követően Czövek János haderőnemi titkár, Csepcsányi Zsolt alapszervezeti vezető és László Imre ellenőrző bizottsági tag az érdeklődők kérdéseire válaszoltak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.