2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató Székesfehérvárott

Hosz  |  2006. 07. 19., 14:39

Az MH 43. vezetéstámogató zászlóaljnál, az alakulat állománygyűlésének keretén belül sor került a helyi alapszervezet aktuális, időszerű tájékoztatójára. Csepcsányi Zsolt alapszervezeti vezető tájékoztatta az állományt az elmúlt hónap fontosabb eseményeiről, és a közeljövőben várható szakszervezeti rendezvényekről (Juliális július 22-én, családi nap szeptember 9-én). A rövid ismertető után Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő kiemelte a szakszervezet új szolgáltatását, az agárdi termálfürdőben igénybe vehető 20%-os belépési díj kedvezményt...

A területi ügyvivő a folyamatban lévő ügyekről, a szaktárcával folytatott egyeztetésekről is tájékoztatta a hallgatóságot. Az állománygyülésen résztvevők figyelmét felhívta arra a lehetőségre, hogy a honvédség reprezentatív érdekvédelmi szervezetének tagságával milyen előnyökre számíthatnak. A tájékoztatót követően Czövek János haderőnemi titkár, Csepcsányi Zsolt alapszervezeti vezető és László Imre ellenőrző bizottsági tag az érdeklődők kérdéseire válaszoltak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.