2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megállapodás a vezetéstámogató zászlóaljnál

Hosz  |  2006. 07. 19., 14:44

Az MH Szárazföldi Parancsnokság és a Honvédszakszervezet által aláírt együttműködési megállapodást követően, az MH 43. Vezetéstámogató Zászlóalj parancsnoka, Révész Gyula mérnök alezredes és az MH 43. vt. z. Hosz alapszervezeti vezetője, Csepcsányi Zsolt kötött helyi megállapodást.

A megállapodás aláírásán jelen volt a Hosz képviseletében Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő, Czövek János szárazföldi haderőnemi titkár és az alapszervezet képviseletében László Imre ellenőrző bizottsági tag. Azt a tollat, mellyel az alapszervezet és a parancsnok közti együttmüködési megállapodás aláírták, az alapszervezet vezetője jelképes ajándékként a katonai szervezet vezetőjének adta át.  A ceremónia kötetlen beszélgetéssel fejeződött be.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.