2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztségviselő választás Tatán

Hosz  |  2006. 08. 28., 20:24

Új alapszervezeti tisztségviselőket választottak augusztus 25-én, Tatán, az MH 25. Klapka György Könnyű Lövészdandárnál. A rendezvényen jelen volt dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár, Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő, dr. Hortobányi Tibor jogi ügyvivő, Oláh József és Czövek János haderőnemi titkárok.  

Csavajda József Rajmund az MH 25. Klapka György Könnyü Lövészdandár alapszervezeti vezetője 2006. szeptember 01.-től kinevezésre kerül Székesfehérvárra, ezért szakszervezeti tisztségéről lemondott. A jó hangulatú, konstruktív légkörben lezajlott tisztújításon megválasztásra került alapszervezeti vezetőnek Mátyás István, általános helyettesnek Futó Péter, gazdasági helyettesnek pedig Tóth András. Az új alapszervezeti vezető az elkövetkező időszakban szeretné a dandárnál felpezsdíteni a szervezeti életet, ennek érdekében ismertette elképzeléseit a jelenlevőkkel. A újonnan megválasztottaknak a Hosz jelenlévő tisztségviselői gratuláltak és munkájukhoz sok sikert kívántak.

Az alapszervezeti vezetői teendők átadás átvétele a Hosz tisztségviselőinek jelenlétében megtörtént. A választást követően a Hosz központi és az alapszervezeti tisztségviselőit fogadta Huszti András dandártábornak, az alakulat parancsnoka. Itt dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár tájékoztatta a parancsnokot a lövészdandár alapszervezeti tisztségviselő választás eredményéről, a Honvédszakszervezet jelenlegi tevékenységéről és további terveiről. A megbeszélésen a parancsnok megköszönte Csavajda József Rajmund eddigi alapszervezeti vezető tevékenységét, majd Mátyás István új alapszervezeti vezetőnek munkájához kívánt sok sikert.  A kötetlen beszélgetésen mindkét fél a további közös munkakapcsolat erősítés hangsúlyozta.

A megbeszélés után a résztvevők közös ebéden vettek részt, ahol dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár megköszönte Csavajda József Rajmundnak a több éves eredményes alapszervezeti vezetői tevékenységét, majd a jó munkája elismeréséül emlékplakettet nyújtott át.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.