2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztségviselő választás Tatán

Hosz  |  2006. 08. 28., 20:24

Új alapszervezeti tisztségviselőket választottak augusztus 25-én, Tatán, az MH 25. Klapka György Könnyű Lövészdandárnál. A rendezvényen jelen volt dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár, Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő, dr. Hortobányi Tibor jogi ügyvivő, Oláh József és Czövek János haderőnemi titkárok.  

Csavajda József Rajmund az MH 25. Klapka György Könnyü Lövészdandár alapszervezeti vezetője 2006. szeptember 01.-től kinevezésre kerül Székesfehérvárra, ezért szakszervezeti tisztségéről lemondott. A jó hangulatú, konstruktív légkörben lezajlott tisztújításon megválasztásra került alapszervezeti vezetőnek Mátyás István, általános helyettesnek Futó Péter, gazdasági helyettesnek pedig Tóth András. Az új alapszervezeti vezető az elkövetkező időszakban szeretné a dandárnál felpezsdíteni a szervezeti életet, ennek érdekében ismertette elképzeléseit a jelenlevőkkel. A újonnan megválasztottaknak a Hosz jelenlévő tisztségviselői gratuláltak és munkájukhoz sok sikert kívántak.

Az alapszervezeti vezetői teendők átadás átvétele a Hosz tisztségviselőinek jelenlétében megtörtént. A választást követően a Hosz központi és az alapszervezeti tisztségviselőit fogadta Huszti András dandártábornak, az alakulat parancsnoka. Itt dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár tájékoztatta a parancsnokot a lövészdandár alapszervezeti tisztségviselő választás eredményéről, a Honvédszakszervezet jelenlegi tevékenységéről és további terveiről. A megbeszélésen a parancsnok megköszönte Csavajda József Rajmund eddigi alapszervezeti vezető tevékenységét, majd Mátyás István új alapszervezeti vezetőnek munkájához kívánt sok sikert.  A kötetlen beszélgetésen mindkét fél a további közös munkakapcsolat erősítés hangsúlyozta.

A megbeszélés után a résztvevők közös ebéden vettek részt, ahol dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár megköszönte Csavajda József Rajmundnak a több éves eredményes alapszervezeti vezetői tevékenységét, majd a jó munkája elismeréséül emlékplakettet nyújtott át.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.