2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztségviselő választás Tatán

Hosz  |  2006. 08. 28., 20:24

Új alapszervezeti tisztségviselőket választottak augusztus 25-én, Tatán, az MH 25. Klapka György Könnyű Lövészdandárnál. A rendezvényen jelen volt dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár, Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő, dr. Hortobányi Tibor jogi ügyvivő, Oláh József és Czövek János haderőnemi titkárok.  

Csavajda József Rajmund az MH 25. Klapka György Könnyü Lövészdandár alapszervezeti vezetője 2006. szeptember 01.-től kinevezésre kerül Székesfehérvárra, ezért szakszervezeti tisztségéről lemondott. A jó hangulatú, konstruktív légkörben lezajlott tisztújításon megválasztásra került alapszervezeti vezetőnek Mátyás István, általános helyettesnek Futó Péter, gazdasági helyettesnek pedig Tóth András. Az új alapszervezeti vezető az elkövetkező időszakban szeretné a dandárnál felpezsdíteni a szervezeti életet, ennek érdekében ismertette elképzeléseit a jelenlevőkkel. A újonnan megválasztottaknak a Hosz jelenlévő tisztségviselői gratuláltak és munkájukhoz sok sikert kívántak.

Az alapszervezeti vezetői teendők átadás átvétele a Hosz tisztségviselőinek jelenlétében megtörtént. A választást követően a Hosz központi és az alapszervezeti tisztségviselőit fogadta Huszti András dandártábornak, az alakulat parancsnoka. Itt dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár tájékoztatta a parancsnokot a lövészdandár alapszervezeti tisztségviselő választás eredményéről, a Honvédszakszervezet jelenlegi tevékenységéről és további terveiről. A megbeszélésen a parancsnok megköszönte Csavajda József Rajmund eddigi alapszervezeti vezető tevékenységét, majd Mátyás István új alapszervezeti vezetőnek munkájához kívánt sok sikert.  A kötetlen beszélgetésen mindkét fél a további közös munkakapcsolat erősítés hangsúlyozta.

A megbeszélés után a résztvevők közös ebéden vettek részt, ahol dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár megköszönte Csavajda József Rajmundnak a több éves eredményes alapszervezeti vezetői tevékenységét, majd a jó munkája elismeréséül emlékplakettet nyújtott át.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.