2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztségviselő választás Tatán

Hosz  |  2006. 08. 28., 20:24

Új alapszervezeti tisztségviselőket választottak augusztus 25-én, Tatán, az MH 25. Klapka György Könnyű Lövészdandárnál. A rendezvényen jelen volt dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár, Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő, dr. Hortobányi Tibor jogi ügyvivő, Oláh József és Czövek János haderőnemi titkárok.  

Csavajda József Rajmund az MH 25. Klapka György Könnyü Lövészdandár alapszervezeti vezetője 2006. szeptember 01.-től kinevezésre kerül Székesfehérvárra, ezért szakszervezeti tisztségéről lemondott. A jó hangulatú, konstruktív légkörben lezajlott tisztújításon megválasztásra került alapszervezeti vezetőnek Mátyás István, általános helyettesnek Futó Péter, gazdasági helyettesnek pedig Tóth András. Az új alapszervezeti vezető az elkövetkező időszakban szeretné a dandárnál felpezsdíteni a szervezeti életet, ennek érdekében ismertette elképzeléseit a jelenlevőkkel. A újonnan megválasztottaknak a Hosz jelenlévő tisztségviselői gratuláltak és munkájukhoz sok sikert kívántak.

Az alapszervezeti vezetői teendők átadás átvétele a Hosz tisztségviselőinek jelenlétében megtörtént. A választást követően a Hosz központi és az alapszervezeti tisztségviselőit fogadta Huszti András dandártábornak, az alakulat parancsnoka. Itt dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár tájékoztatta a parancsnokot a lövészdandár alapszervezeti tisztségviselő választás eredményéről, a Honvédszakszervezet jelenlegi tevékenységéről és további terveiről. A megbeszélésen a parancsnok megköszönte Csavajda József Rajmund eddigi alapszervezeti vezető tevékenységét, majd Mátyás István új alapszervezeti vezetőnek munkájához kívánt sok sikert.  A kötetlen beszélgetésen mindkét fél a további közös munkakapcsolat erősítés hangsúlyozta.

A megbeszélés után a résztvevők közös ebéden vettek részt, ahol dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár megköszönte Csavajda József Rajmundnak a több éves eredményes alapszervezeti vezetői tevékenységét, majd a jó munkája elismeréséül emlékplakettet nyújtott át.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.