2024. 07. 15. hétfő
Henrik, Roland
: 391 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgászverseny a híradók napján

Hosz  |  2006. 09. 16., 08:22

A Híradók napja alkalmából a Magyar Honvédség 43. Vezetéstámogató Zászlóalj szeptember 14-én horgászversenyt rendezett a pátkai Róth-horgásztavon. A verseny 6 órakor megnyitóval és a sportszerűség érdekében a horgászhelyek sorsolásával vette kezdetét. Röviddel ezután a reggeli napfényben már mindenki a kapásjelzőket figyelte a nagy fogás reményében. A versenyzők nemcsak a zászlóalj katonái és közalkalmazottai voltak, hanem számos meghívott vendég is részt vett az eseményen, akik között Tánczos László dandártábornok, a Magyar Honvédség Szárazföldi Parancsnokság törzsfőnöke, parancsnokhelyettes versenyzőként szerepelt.

A délelőtt a ragyogó napsütésben gyorsan telt. A verseny végét jelző kürt 12 óra 45 perckor szólalt meg és az ellenőrző bizottság elindult, hogy lemérje a kifogott zsákmányt. Röviddel ezután eredményhirdetés és a különböző kategóriák díjainak átadása következett.

Az első helyezést Révész Gyula mérnök alezredes, a Magyar Honvédség Vezetéstámogató Zászlóalj Parancsnoka nyerte el 5,72 kg súlyú összfogásával. A második helyezett Udvari Tibor közalkalmazott volt 5,16 kg összsúlyú halaival, míg a harmadik helyezett Bori János főhadnagy lett 4,5 kg súlyú pontyával, aki egyben a legnagyobb hal kifogásáért járó különdíjat is elvitte. A negyedik helyezett Beraczkai Norbert főtörzsőrmester lett 3,44 kg-os fogásával. Az ötödik helyért járó jutalmat Lángfalvi Attila szakaszvezető vitte el 3.1 kg-os fogással. A díjazottak serleget, érmet és ajándéktárgyakat kaptak. A hatodik helyezett Makóné Lőrincz Katalin tizedes volt 2,66 kg-mal, aki egyben a mezőny legeredményesebb női versenyzőjének járó díjat is megkapta. A hetedik helyezett Farkas Ferenc szakaszvezető lett egy 2,45 kg-os ponttyal. A legkisebb hal kifogásáért járó különdíjat Grell Norbert főtörzsőrmester nyerte. A Róth-horgásztó felajánlását, a 2007. évi Pontyfogó Kupára szóló csapatbelépőt, sorsolással Mlincsek László törzsőrmester nyerte. A szponzorok felajánlásai mellett az alakulat HOSZ Alapszervezete valamennyi versenyzőt vásárlási utalvánnyal ajándékozta meg.    

Az eredményhirdetést ebéd és Szabó Péter őrnagy modell hajó bemutatója zárta.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.