2024. 04. 12. péntek
Gyula
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgászverseny a híradók napján

Hosz  |  2006. 09. 16., 08:22

A Híradók napja alkalmából a Magyar Honvédség 43. Vezetéstámogató Zászlóalj szeptember 14-én horgászversenyt rendezett a pátkai Róth-horgásztavon. A verseny 6 órakor megnyitóval és a sportszerűség érdekében a horgászhelyek sorsolásával vette kezdetét. Röviddel ezután a reggeli napfényben már mindenki a kapásjelzőket figyelte a nagy fogás reményében. A versenyzők nemcsak a zászlóalj katonái és közalkalmazottai voltak, hanem számos meghívott vendég is részt vett az eseményen, akik között Tánczos László dandártábornok, a Magyar Honvédség Szárazföldi Parancsnokság törzsfőnöke, parancsnokhelyettes versenyzőként szerepelt.

A délelőtt a ragyogó napsütésben gyorsan telt. A verseny végét jelző kürt 12 óra 45 perckor szólalt meg és az ellenőrző bizottság elindult, hogy lemérje a kifogott zsákmányt. Röviddel ezután eredményhirdetés és a különböző kategóriák díjainak átadása következett.

Az első helyezést Révész Gyula mérnök alezredes, a Magyar Honvédség Vezetéstámogató Zászlóalj Parancsnoka nyerte el 5,72 kg súlyú összfogásával. A második helyezett Udvari Tibor közalkalmazott volt 5,16 kg összsúlyú halaival, míg a harmadik helyezett Bori János főhadnagy lett 4,5 kg súlyú pontyával, aki egyben a legnagyobb hal kifogásáért járó különdíjat is elvitte. A negyedik helyezett Beraczkai Norbert főtörzsőrmester lett 3,44 kg-os fogásával. Az ötödik helyért járó jutalmat Lángfalvi Attila szakaszvezető vitte el 3.1 kg-os fogással. A díjazottak serleget, érmet és ajándéktárgyakat kaptak. A hatodik helyezett Makóné Lőrincz Katalin tizedes volt 2,66 kg-mal, aki egyben a mezőny legeredményesebb női versenyzőjének járó díjat is megkapta. A hetedik helyezett Farkas Ferenc szakaszvezető lett egy 2,45 kg-os ponttyal. A legkisebb hal kifogásáért járó különdíjat Grell Norbert főtörzsőrmester nyerte. A Róth-horgásztó felajánlását, a 2007. évi Pontyfogó Kupára szóló csapatbelépőt, sorsolással Mlincsek László törzsőrmester nyerte. A szponzorok felajánlásai mellett az alakulat HOSZ Alapszervezete valamennyi versenyzőt vásárlási utalvánnyal ajándékozta meg.    

Az eredményhirdetést ebéd és Szabó Péter őrnagy modell hajó bemutatója zárta.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.