2024. 02. 27. kedd
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Partnerséggel – tisztességgel

Hosz  |  2006. 09. 17., 13:07

Az MH 59. Szengyörgyi Dezső Repülő Bázis alapszervezeti vezetője, Jáger Lajos meghívásának eleget téve - szeptember 15-én - Kecskemétre látogattak a Hosz tisztségviselői. Szincsák Gyula alelnököt elkísérte Andor Tamás elnökségi tag, Jakubik András területi ügyvivő, dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő, dr. Oláh Gábor szociális és személyügyi ügyvivő, valamint Sándor Roland pénzügyi referens is.

A meghívásra azért került sor, mert a helyi alapszervezet és a katonai szervezet között létrejött együttmüködési megállapodás ünnepélyes aláírása ezen a napon történt meg. Az ünnepélyes esemény előtt Szincsák Gyula alelnök tartott tájékoztatót az aktuális helyzetről és az időszerü kérdésekről a rendezvényen. A megjelenteknek Kiss Csaba Atilla, az alapszervezet vezetőségének tagja tartotta meg beszámolóját az alapszervezet 2006. évi tevékenységéről.

Miután Pető István dandártábornok, a repülő bázis parancsnoka fogadta a szakszervezeti vezetőket, Andor Tamás elnökségi tag vezette fel az aláírási ceremóniát, majd Pető tábornok tatott beszédet, melyben méltatta Jáger Lajos alapszervezeti vezető tisztességges, kitartó, sok türelmet igénylő munkáját, melynek eredményeként létrejöhetett ez az esemény is.

Miután az aláíró felek, a munkáltatói oldal részéről Pető István tábornok, míg a munkavállalói oldal részéről Jáger Lajos ellátták kézjegyükkel az okmányokat, az alapszervezet nevében megemlékezve a mai nap eseményéről ajándéktárgyat adott át Pető István tábornoknak Jáger Lajos.

 A nap további eseményeit egy díszebéd valamint tombolasorsolás is színesítette, melynek értékes nyereményeit az alapszervezet a Honvédszakszervezet vezetősége, valamint az Egység 2002 Kft. ajánlotta fel.

Az estébe nyúló kötetlen beszélgetés alatt tagtársaink választ kaphattak a számukra fontos kérdésekre, problémákra.                                   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

Széchenyi 2020 europai szociális alap.