2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Partnerséggel – tisztességgel

Hosz  |  2006. 09. 17., 13:07

Az MH 59. Szengyörgyi Dezső Repülő Bázis alapszervezeti vezetője, Jáger Lajos meghívásának eleget téve - szeptember 15-én - Kecskemétre látogattak a Hosz tisztségviselői. Szincsák Gyula alelnököt elkísérte Andor Tamás elnökségi tag, Jakubik András területi ügyvivő, dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő, dr. Oláh Gábor szociális és személyügyi ügyvivő, valamint Sándor Roland pénzügyi referens is.

A meghívásra azért került sor, mert a helyi alapszervezet és a katonai szervezet között létrejött együttmüködési megállapodás ünnepélyes aláírása ezen a napon történt meg. Az ünnepélyes esemény előtt Szincsák Gyula alelnök tartott tájékoztatót az aktuális helyzetről és az időszerü kérdésekről a rendezvényen. A megjelenteknek Kiss Csaba Atilla, az alapszervezet vezetőségének tagja tartotta meg beszámolóját az alapszervezet 2006. évi tevékenységéről.

Miután Pető István dandártábornok, a repülő bázis parancsnoka fogadta a szakszervezeti vezetőket, Andor Tamás elnökségi tag vezette fel az aláírási ceremóniát, majd Pető tábornok tatott beszédet, melyben méltatta Jáger Lajos alapszervezeti vezető tisztességges, kitartó, sok türelmet igénylő munkáját, melynek eredményeként létrejöhetett ez az esemény is.

Miután az aláíró felek, a munkáltatói oldal részéről Pető István tábornok, míg a munkavállalói oldal részéről Jáger Lajos ellátták kézjegyükkel az okmányokat, az alapszervezet nevében megemlékezve a mai nap eseményéről ajándéktárgyat adott át Pető István tábornoknak Jáger Lajos.

 A nap további eseményeit egy díszebéd valamint tombolasorsolás is színesítette, melynek értékes nyereményeit az alapszervezet a Honvédszakszervezet vezetősége, valamint az Egység 2002 Kft. ajánlotta fel.

Az estébe nyúló kötetlen beszélgetés alatt tagtársaink választ kaphattak a számukra fontos kérdésekre, problémákra.                                   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.