2024. 04. 19. péntek
Emma
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ha Szentes, akkor paintball!

Hosz  |  2006. 09. 25., 20:24

Újra elfoglalták a paintballtanyát a szentesi Hosz alapszervezet tagjai. Ezúttal a Műszaki Dandár Logisztikai és Hídépítő zászlóaljának bátor tagjai jelentkeztek játékra...

A játék pálinka érzéstelenítő bevételével, majd hagymás zsíros kenyér elfogyasztásával kezdődött. A beöltözés, a terepismeret, a baleseti rendszabályok ismertetése után a négy vár közül választhattak a játékosok.

Az volt a győztes csapat, aki az ellenfél területén lévő várat elfoglalta, és több túszt ejtett. A játékot ez alkalommal is különböző akadályok (várak elfoglalása, épület harcászat, túszejtés, céllövés) nehezítették. Az élmény között sok-sok színes folt és prezúr, egy-egy jaj szó, hozta meg a fáradságot.

A kellemes íncsiklandozó marhapörkölt illata és az éhség, támadásra késztette a harcosokat. A konyha elfoglalása után, fenséges ebéddel, ünnepeltek tagjaink.

Köszönet a szakácsoknak ők sem hibáztak. A végeredmény 5-3 és 1-1 lett.

Ha a Bakonyban gyakorlatozó tagjaink is köztünk lehettek volna, még eredményesebbek lehettünk volna.

 

 Tudósító: Fórján Sándor

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.