2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az FRDÉSZ sajtóközleménye

Hosz  |  2006. 09. 28., 18:02

Az FRDÉSZ szeptember 28-i rendkívüli küldöttgyűlése értékelte a továbbképzésen elhangzott kormányzati törekvéseket, s úgy döntött, hogy az október 14-re meghirdetett figyelmeztető demonstráció nem vált oka fogyottá. Az MTI-hez is eljuttatott sajtóközleményt az alábbiakban olvashatják...

A kormány részéről továbbra sem hangzott el olyan értékelhető, garanciákkal megerősített ajánlat, amelyet az FRDÉSZ rendkívüli küldöttgyülése elfogadhatott volna. Ezért a szövetség a figyelmeztető demonstráció megtartása mellett döntött, ugyanakkor jelentős elmozdulásként értékelték, hogy a kormány képviselői az érdemi párbeszédek folytatására tettek ígéretet, az FRDÉSZ pedig írásos kormányzati felhatalmazással megerősített garanciákat vár arra, hogy a fegyveres és rendvédelmi szférát érintően a kormány csak a szakszervezetek egyetértésével dönt a szolgálati törvények átfogó módosításáról. Amennyiben a kormány és a szakszervezetek között október 10. 15h-ig írásos megállapodás születik, úgy az FRDÉSZ kész a demonstráció ideiglenes felfüggesztésére.

 

Sajtószervező: Szita Róbert

                         70-387-1875

                          szitar@hsz.hu

 

Gárdony, 2006. szeptember 28. 17.30

 

Kónya Péter sk.

FRDÉSZ elnök

  

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.