2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az FRDÉSZ sajtóközleménye

Hosz  |  2006. 09. 28., 18:02

Az FRDÉSZ szeptember 28-i rendkívüli küldöttgyűlése értékelte a továbbképzésen elhangzott kormányzati törekvéseket, s úgy döntött, hogy az október 14-re meghirdetett figyelmeztető demonstráció nem vált oka fogyottá. Az MTI-hez is eljuttatott sajtóközleményt az alábbiakban olvashatják...

A kormány részéről továbbra sem hangzott el olyan értékelhető, garanciákkal megerősített ajánlat, amelyet az FRDÉSZ rendkívüli küldöttgyülése elfogadhatott volna. Ezért a szövetség a figyelmeztető demonstráció megtartása mellett döntött, ugyanakkor jelentős elmozdulásként értékelték, hogy a kormány képviselői az érdemi párbeszédek folytatására tettek ígéretet, az FRDÉSZ pedig írásos kormányzati felhatalmazással megerősített garanciákat vár arra, hogy a fegyveres és rendvédelmi szférát érintően a kormány csak a szakszervezetek egyetértésével dönt a szolgálati törvények átfogó módosításáról. Amennyiben a kormány és a szakszervezetek között október 10. 15h-ig írásos megállapodás születik, úgy az FRDÉSZ kész a demonstráció ideiglenes felfüggesztésére.

 

Sajtószervező: Szita Róbert

                         70-387-1875

                          szitar@hsz.hu

 

Gárdony, 2006. szeptember 28. 17.30

 

Kónya Péter sk.

FRDÉSZ elnök

  

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.