2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres sportnap Pusztavacson

Hosz  |  2006. 10. 12., 16:51

A Magyar Honvédség Veszélyesanyag Ellátó Központ (MH VEK) megalakulása 55. évfordulója alkalmából jubileumi sportnapot rendeztek Pusztavacson. Az október 12-én lebonyolított színvonalas programot a Honvédszakszervezet is támogatta... 

Már kora reggel katonás rend fogadta a pusztavacsi objektumba látogatókat. A felsorakozott csapatokat, köztük a Honvédszakszervezet együttesét az MH VEK parancsnoka köszöntötte. Czikó László mérnök ezredes honlapunk kérdésére válaszolva, de a megjelent hivatásos és szerződéses katonák előtt is bejelentette, hogy a honvédelmi miniszter döntött: továbbra is szükség van az MH VEK, így a pusztavacsi szakmai tevékenységre!

Az immár hagyományos sportrendezvény programjában - többek között - lövészet, asztalitenisz, tenisz, sakk, kispályás labdarúgás, darts, na és persze a legnépszerübb ,,katonasportág" a főzőverseny szerepelt. A sportlövők és a focisták a közeli Örkényben versengtek, míg a többi sportág versenyzői a helyi sportkombinátban mérték össze erejüket.

A színvonalas sportcsemege végén a főzőverseny ,,termékeit" fogyasztották el a megjelentek, majd az eredményhirdetésen a legjobbak okleveleket és ajándéktárgyakat vehettek át. A Hosz csapata is jól szerepelt a versenyen: teniszben dr. Ujfaludi Zoltán,

kispályás fociban a Sándor Roland vezette csapat, valamint a főzőversenyben a Besenyei Csaba, Jakubik András és a dr. Ujfaludi Zoltán összeállítású együttes is első helyezést ért el. Rajtuk kívül többen második, illetve harmadik helyezést értek el az MH VEK szervezte versenyekben. 

Az eredményhirdetés során - a Hosz elnökének nevében - dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár ajándéktárgyat adott át Czikó László mérnök ezredesnek.

Az MH VEK parancsnokának, a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár (HOMNYP) képviseletében Jáger Tibor területi képviselő nyújtott át emléktárgyat. A résztvevők már a jóhangulatú eredményhirdetésen megegyeztek abban, hogy 2007-ben újra találkoznak! Mi, a Hosz aktivistái is biztosan ott leszünk!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.