2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres sportnap Pusztavacson

Hosz  |  2006. 10. 12., 16:51

A Magyar Honvédség Veszélyesanyag Ellátó Központ (MH VEK) megalakulása 55. évfordulója alkalmából jubileumi sportnapot rendeztek Pusztavacson. Az október 12-én lebonyolított színvonalas programot a Honvédszakszervezet is támogatta... 

Már kora reggel katonás rend fogadta a pusztavacsi objektumba látogatókat. A felsorakozott csapatokat, köztük a Honvédszakszervezet együttesét az MH VEK parancsnoka köszöntötte. Czikó László mérnök ezredes honlapunk kérdésére válaszolva, de a megjelent hivatásos és szerződéses katonák előtt is bejelentette, hogy a honvédelmi miniszter döntött: továbbra is szükség van az MH VEK, így a pusztavacsi szakmai tevékenységre!

Az immár hagyományos sportrendezvény programjában - többek között - lövészet, asztalitenisz, tenisz, sakk, kispályás labdarúgás, darts, na és persze a legnépszerübb ,,katonasportág" a főzőverseny szerepelt. A sportlövők és a focisták a közeli Örkényben versengtek, míg a többi sportág versenyzői a helyi sportkombinátban mérték össze erejüket.

A színvonalas sportcsemege végén a főzőverseny ,,termékeit" fogyasztották el a megjelentek, majd az eredményhirdetésen a legjobbak okleveleket és ajándéktárgyakat vehettek át. A Hosz csapata is jól szerepelt a versenyen: teniszben dr. Ujfaludi Zoltán,

kispályás fociban a Sándor Roland vezette csapat, valamint a főzőversenyben a Besenyei Csaba, Jakubik András és a dr. Ujfaludi Zoltán összeállítású együttes is első helyezést ért el. Rajtuk kívül többen második, illetve harmadik helyezést értek el az MH VEK szervezte versenyekben. 

Az eredményhirdetés során - a Hosz elnökének nevében - dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár ajándéktárgyat adott át Czikó László mérnök ezredesnek.

Az MH VEK parancsnokának, a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár (HOMNYP) képviseletében Jáger Tibor területi képviselő nyújtott át emléktárgyat. A résztvevők már a jóhangulatú eredményhirdetésen megegyeztek abban, hogy 2007-ben újra találkoznak! Mi, a Hosz aktivistái is biztosan ott leszünk!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.