2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Konstruktív szakértői egyeztetés

Hosz  |  2006. 10. 27., 16:49

Október 26-án szakértői egyeztetésre került sor a tárca és a Honvédszakszervezet képviselői között „a Magyar Honvédség repülési pótlékra jogosult állományának hadrafoghatósági szint szerinti kategóriába sorolásának meghatározásáról” szóló HM utasítás tervezetéről. Az érdekvédelmi szervezetet dr. Oláh Gábor szociális és személyügyi ügyvivő és Oláh József haderőnemi titkár képviselte...

Az egyeztetés során az utasítás tervezetbe a Hosz javaslatai döntő többségében beépítésre kerültek ilyen pl. az, hogy a törzstartalék repülőhajózó kategóriába sorolt állomány tagja a megszerzett hadrafoghatósági szintnek megfelelő besorolást továbbra is 36 hónapig megtarthatja. Elmozdulás várható az MH LEP aktív repülőhajózó kategóriába, illetve a törzstartalék kategóriába sorolt állomány létszámarányait illetően is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.