2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Konstruktív szakértői egyeztetés

Hosz  |  2006. 10. 27., 16:49

Október 26-án szakértői egyeztetésre került sor a tárca és a Honvédszakszervezet képviselői között „a Magyar Honvédség repülési pótlékra jogosult állományának hadrafoghatósági szint szerinti kategóriába sorolásának meghatározásáról” szóló HM utasítás tervezetéről. Az érdekvédelmi szervezetet dr. Oláh Gábor szociális és személyügyi ügyvivő és Oláh József haderőnemi titkár képviselte...

Az egyeztetés során az utasítás tervezetbe a Hosz javaslatai döntő többségében beépítésre kerültek ilyen pl. az, hogy a törzstartalék repülőhajózó kategóriába sorolt állomány tagja a megszerzett hadrafoghatósági szintnek megfelelő besorolást továbbra is 36 hónapig megtarthatja. Elmozdulás várható az MH LEP aktív repülőhajózó kategóriába, illetve a törzstartalék kategóriába sorolt állomány létszámarányait illetően is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.