2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

HÉF előtt

Hosz  |  2006. 11. 14., 15:45

A november 15-i HÉF plenáris ülés előtt - Zsoldos Géza HÉF titkár jelenlétében - oldalegyeztetést tartott a munkavállalói oldal. A Honvédszakszervezet központi irodájában - november 14-én - lebonyolított találkozón a napirend előtti felvetésekről és a HÉF ülés napirendjén szereplő témákról egyeztettek a HM égisze alá tartozó reprezentatív szakszervezetek...

Szincsák Gyula Hosz alelnöktől megtudtuk, hogy a HÉF ülés napirendjén szereplő témákkal kapcsolatos álláspontok egyeztetése mellett a napirend előtti kérdéseket is megbeszélték. A szakszervezetek reagálni kívánnak a kihelyezett HÉF ülésen felmerült kérdésekre adott munkáltatói válaszokra, emellett a haderő új struktúrájára történő áttérésben érintett szervezetek sorsa, az azonos kondíciójú szolgálati nyugdíj kérdése, valamint a szerzett jogok csorbítása és a különböző pótlékok esetleges elvesztése is szóba került. Az oldalegyeztetést követően, a HÉF plenáris ülését november 15-én, Budapesten rendezik.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.