2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

HÉF előtt

Hosz  |  2006. 11. 14., 15:45

A november 15-i HÉF plenáris ülés előtt - Zsoldos Géza HÉF titkár jelenlétében - oldalegyeztetést tartott a munkavállalói oldal. A Honvédszakszervezet központi irodájában - november 14-én - lebonyolított találkozón a napirend előtti felvetésekről és a HÉF ülés napirendjén szereplő témákról egyeztettek a HM égisze alá tartozó reprezentatív szakszervezetek...

Szincsák Gyula Hosz alelnöktől megtudtuk, hogy a HÉF ülés napirendjén szereplő témákkal kapcsolatos álláspontok egyeztetése mellett a napirend előtti kérdéseket is megbeszélték. A szakszervezetek reagálni kívánnak a kihelyezett HÉF ülésen felmerült kérdésekre adott munkáltatói válaszokra, emellett a haderő új struktúrájára történő áttérésben érintett szervezetek sorsa, az azonos kondíciójú szolgálati nyugdíj kérdése, valamint a szerzett jogok csorbítása és a különböző pótlékok esetleges elvesztése is szóba került. Az oldalegyeztetést követően, a HÉF plenáris ülését november 15-én, Budapesten rendezik.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.