2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A leltározás utolsó fázisa

Hosz  |  2006. 11. 21., 15:47

A Honvédszakszervezet elnöke a júliusi elnökségi ülésen a szervezet tulajdonában lévő tárgyi eszközök, valamint az elszámolás-köteles anyagok mennyiségi felvétellel történő leltározását rendelte el. A leltározásban a központi szervezeteken kívül az alapszervezetek is érintettek voltak. A kijelölt bizottságok rendre felkeresték azokat a szervezeteket, tisztségviselőket, akik rendelkeznek elszámolás-köteles eszközökkel, anyagokkal. A számbavételezés, az ellenőrzés rendben lezajlott...

 központi irodában november 17-én megkezdődött az elektronikus feldolgozás. A korszerüsítés szellemében egy új, a számviteli törvényeknek megfelelő programot alkalmazunk. A nyilvántartó programot a Régens Zrt.-től (www.regens.hu) szereztük be, melynek üzemeltetését Zohány Beáta, vezető tanácsadó tanította be.Ezt követően az elszámolás-köteles eszközök és anyagok, elszámolását, leltárát, mozgásbizonylatait is a bevezetett programmal rögzítjük, az anyagkezelőket ez alapján számoltatjuk el.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.