2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A leltározás utolsó fázisa

Hosz  |  2006. 11. 21., 15:47

A Honvédszakszervezet elnöke a júliusi elnökségi ülésen a szervezet tulajdonában lévő tárgyi eszközök, valamint az elszámolás-köteles anyagok mennyiségi felvétellel történő leltározását rendelte el. A leltározásban a központi szervezeteken kívül az alapszervezetek is érintettek voltak. A kijelölt bizottságok rendre felkeresték azokat a szervezeteket, tisztségviselőket, akik rendelkeznek elszámolás-köteles eszközökkel, anyagokkal. A számbavételezés, az ellenőrzés rendben lezajlott...

 központi irodában november 17-én megkezdődött az elektronikus feldolgozás. A korszerüsítés szellemében egy új, a számviteli törvényeknek megfelelő programot alkalmazunk. A nyilvántartó programot a Régens Zrt.-től (www.regens.hu) szereztük be, melynek üzemeltetését Zohány Beáta, vezető tanácsadó tanította be.Ezt követően az elszámolás-köteles eszközök és anyagok, elszámolását, leltárát, mozgásbizonylatait is a bevezetett programmal rögzítjük, az anyagkezelőket ez alapján számoltatjuk el.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.