2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A leltározás utolsó fázisa

Hosz  |  2006. 11. 21., 15:47

A Honvédszakszervezet elnöke a júliusi elnökségi ülésen a szervezet tulajdonában lévő tárgyi eszközök, valamint az elszámolás-köteles anyagok mennyiségi felvétellel történő leltározását rendelte el. A leltározásban a központi szervezeteken kívül az alapszervezetek is érintettek voltak. A kijelölt bizottságok rendre felkeresték azokat a szervezeteket, tisztségviselőket, akik rendelkeznek elszámolás-köteles eszközökkel, anyagokkal. A számbavételezés, az ellenőrzés rendben lezajlott...

 központi irodában november 17-én megkezdődött az elektronikus feldolgozás. A korszerüsítés szellemében egy új, a számviteli törvényeknek megfelelő programot alkalmazunk. A nyilvántartó programot a Régens Zrt.-től (www.regens.hu) szereztük be, melynek üzemeltetését Zohány Beáta, vezető tanácsadó tanította be.Ezt követően az elszámolás-köteles eszközök és anyagok, elszámolását, leltárát, mozgásbizonylatait is a bevezetett programmal rögzítjük, az anyagkezelőket ez alapján számoltatjuk el.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.