2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ajándék a volt elnököknek

Hosz  |  2006. 12. 18., 13:10

Horovitz Ferencet, a Katonák Érdekvédelmi Szövetségének (KÉSZ) és Sörös Istvánt, a Hosz egykori elnökét látta vendégül Mészáros Géza Hosz elnök. A Honvédszakszervezet központi irodájában - december 18-án - megrendezett kötetlen, baráti beszélgetésen névnapi ajándéktárgyat, a jubileumi év alkalmából pedig díszoklevelet vehetett át a KÉSZ volt elnöke a jelenlegi Hosz elnöktől (képünkön). Mészáros Géza - honlapunk kérdésére - elmondta, hogy a KÉSZ, illetve a Hosz egykori vezetőivel ezt követően negyedévente fog szakértői eszmecserét folytatni aktuális kérdésekről. Az eseményen jelen volt dr. Ujfaludi Zoltán, a szakszervezet főtitkára is...

December 19-én Sörös István volt a vendég a Hosz központi irodájában. A Hosz első elnökét Mészáros Géza köszöntötte, majd kötetlen beszélgetést folytattak aktuális kérdésekről. Ismeretes, hogy Sörös István a Nyugállományú Tagozat Választmánya tagozat-alelnökké választotta. A Hosz jelenlegi elnöke - ebből és a közelgő névnap alkalmából is - gratulált a Hosz volt elnökének.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.