2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az Egészségügyi Kiképző Központnál

Hosz  |  2007. 01. 26., 10:06

A Haderőreform 2007 szervezeti változásaival összefüggő második fordulós személyi beszélgetésekre felkészítő tájékoztatás volt január 23-án, az MH Egészségügyi Kiképző Központnál. A tájékoztatót Takács István budapesti területi ügyvivő tartotta.

Az előadót (e sorok íróját) Paliczáné Juhász Henrietta, a katonai szervezet önálló csoportvezetője hívta meg, hogy az állomány felkészítést kaphasson a közeljövőben végrehajtandó személyi beszélgetések várható kimenetelére, az érintettek választási lehetőségeire, az egyes helyzetek teendőiről. Szó volt az ide vonatkozó jogszabályokról, intézkedésekről, illetve a 2006. év végén lezajlott személyi beszélgetések tapasztalatairól is.

A közel másfél órás rendezvény végén számos kérdésre adódott válasz, a szolgálati nyugállományba helyezésről, a felmentésről, a szerződéses katonák lehetőségeiről. Kérdések merültek fel az illetményrendszer változásának jelenlegi helyzetéről, az utazási költségtérítésről, valamint az albérleti támogatásról.

A Honvédszakszervezet ismét felkészült a személyi beszélgetésekre, úgy az első, de a második-harmadik körös fordulókra. Segítjük az alapszervezeti- önálló csoportvezetők felkészülését, külön kérésre - a lehetőségek függvényében - személyes képviseletet biztosítunk a tagjaink részére. Ismét müködik a szakértői csapatunk, akik telefonon nyújtanak segítséget tisztségviselőink részére, akár a személyi beszélgetések közben, ha a Hosz tagunk a rendelkezéseket nem ismerve, váratlan helyzetbe kerülne.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.