2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az Egészségügyi Kiképző Központnál

Hosz  |  2007. 01. 26., 10:06

A Haderőreform 2007 szervezeti változásaival összefüggő második fordulós személyi beszélgetésekre felkészítő tájékoztatás volt január 23-án, az MH Egészségügyi Kiképző Központnál. A tájékoztatót Takács István budapesti területi ügyvivő tartotta.

Az előadót (e sorok íróját) Paliczáné Juhász Henrietta, a katonai szervezet önálló csoportvezetője hívta meg, hogy az állomány felkészítést kaphasson a közeljövőben végrehajtandó személyi beszélgetések várható kimenetelére, az érintettek választási lehetőségeire, az egyes helyzetek teendőiről. Szó volt az ide vonatkozó jogszabályokról, intézkedésekről, illetve a 2006. év végén lezajlott személyi beszélgetések tapasztalatairól is.

A közel másfél órás rendezvény végén számos kérdésre adódott válasz, a szolgálati nyugállományba helyezésről, a felmentésről, a szerződéses katonák lehetőségeiről. Kérdések merültek fel az illetményrendszer változásának jelenlegi helyzetéről, az utazási költségtérítésről, valamint az albérleti támogatásról.

A Honvédszakszervezet ismét felkészült a személyi beszélgetésekre, úgy az első, de a második-harmadik körös fordulókra. Segítjük az alapszervezeti- önálló csoportvezetők felkészülését, külön kérésre - a lehetőségek függvényében - személyes képviseletet biztosítunk a tagjaink részére. Ismét müködik a szakértői csapatunk, akik telefonon nyújtanak segítséget tisztségviselőink részére, akár a személyi beszélgetések közben, ha a Hosz tagunk a rendelkezéseket nem ismerve, váratlan helyzetbe kerülne.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.