2024. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szolgáltatásokról - Nagy érdeklődés mellett

Hosz  |  2007. 02. 14., 08:58

Az MH 43. híradó és vezetéstámogató ezrednél, - az alakulatnál rendezett állománygyűlést kihasználva - tartott aktuális tájékoztatót a Honvédszakszervezet. A pénzügyi referens tájékoztatása és az új személyügyi parancsok felolvasása után ugyanis Révész Gyula mérnök ezredes, ezredparancsnok lehetőséget biztosított a Hosz által megszervezett fórum megtartására. A tájékoztatót Jáger Tibor megbízott nyugat-magyarországi területi ügyvivő nyitotta meg...

A fórum során Domokos Viktória, azt ING üzleti igazgatója tájékoztatást nyújtott az ING-CIB lendület hitelprogramjáról. A Hosz tagok részére kedvezőbb hitelfelvételi lehetőséget biztosítanak - mondta, aztán kiemelte az életbiztosításhoz igénybevehető adókedvezmény lehetőségét, a hitelfelvételnél kialakított banki költségmentességet és a 4 hónapos kamat és kezelési díj mentességet is. A hitelfelvétel során az értékbecslési díja és a közjegyzői díj az aktuális hirdetmény szerint fizetendő.

Ezt követően Füvesi Sándor, a Bodrogi Bau Kft. igazgatója tájékoztatta a megjelenteket  a Hosz-OTP Lakáslízing Zrt.-Bodrogi Bau Kft. együttmüködési megállapodásáról. Az általuk épített lakásokat kedvező áron lehet megvásárolni, jelentős tapasztalattal, referenciával rendelkeznek - mondta, majd hozztette, hogy 2007. február 1-től lehetőség nyílik az albérleti díj hozzájárulást lízing díjként felhasználni. Kiemelte, hogy a lakás lízing során a nettó összegre kell hitelt felvenni, az ÁFA összegét a törlesztő részlettel arányosan számlázzák egyéb hozzáadott költség nélkül. Így akár 0% önerővel is lehet lakást lízingelni. A futamidő során el lehet adni a lízingelt lakást, ha a vásárló átvállalja a lízing díj további fizetését. Új lakás vásárlásánál 15 M Ft-ig nem kell illetéket fizetni.

Jáger Tibor a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár kedvező hozamait, a pénztártagság előnyeit ismertette. Bemutatta, hogy a növekvő nyugdíjasok száma miatt szükséges az öngondoskodás, amivel a jövőbeni nyugdíj egy része biztosítható. Dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő tájékoztatást adott a Hjt. változásairól, a nyugdíjrendszer müködéséről. Felmentési idő alatt a hivatásos állomány részére a távolléti díjat egy összeg helyett havonta fizetik ki - mondta.

A nagy érdeklődés mellett lezajlott tájékoztató végén az elhangzott szolgáltatásokkal kapcsolatban sokan kértek és töltöttek ki regisztrációs lapot, nyugdíjpénztári és Hosz belépési nyilatkozatot.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 21. újabb mérföldkőként vonul be a Török Légierő történetébe, hiszen teljesítette első repülését az ötödik generációs, KAAN harci repülőgép prototípusa. Mutatjuk a videót!

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.