2024. 06. 13. csütörtök
Anett, Antal
: 395 Ft   : 366 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szolgáltatásokról - Nagy érdeklődés mellett

Hosz  |  2007. 02. 14., 08:58

Az MH 43. híradó és vezetéstámogató ezrednél, - az alakulatnál rendezett állománygyűlést kihasználva - tartott aktuális tájékoztatót a Honvédszakszervezet. A pénzügyi referens tájékoztatása és az új személyügyi parancsok felolvasása után ugyanis Révész Gyula mérnök ezredes, ezredparancsnok lehetőséget biztosított a Hosz által megszervezett fórum megtartására. A tájékoztatót Jáger Tibor megbízott nyugat-magyarországi területi ügyvivő nyitotta meg...

A fórum során Domokos Viktória, azt ING üzleti igazgatója tájékoztatást nyújtott az ING-CIB lendület hitelprogramjáról. A Hosz tagok részére kedvezőbb hitelfelvételi lehetőséget biztosítanak - mondta, aztán kiemelte az életbiztosításhoz igénybevehető adókedvezmény lehetőségét, a hitelfelvételnél kialakított banki költségmentességet és a 4 hónapos kamat és kezelési díj mentességet is. A hitelfelvétel során az értékbecslési díja és a közjegyzői díj az aktuális hirdetmény szerint fizetendő.

Ezt követően Füvesi Sándor, a Bodrogi Bau Kft. igazgatója tájékoztatta a megjelenteket  a Hosz-OTP Lakáslízing Zrt.-Bodrogi Bau Kft. együttmüködési megállapodásáról. Az általuk épített lakásokat kedvező áron lehet megvásárolni, jelentős tapasztalattal, referenciával rendelkeznek - mondta, majd hozztette, hogy 2007. február 1-től lehetőség nyílik az albérleti díj hozzájárulást lízing díjként felhasználni. Kiemelte, hogy a lakás lízing során a nettó összegre kell hitelt felvenni, az ÁFA összegét a törlesztő részlettel arányosan számlázzák egyéb hozzáadott költség nélkül. Így akár 0% önerővel is lehet lakást lízingelni. A futamidő során el lehet adni a lízingelt lakást, ha a vásárló átvállalja a lízing díj további fizetését. Új lakás vásárlásánál 15 M Ft-ig nem kell illetéket fizetni.

Jáger Tibor a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár kedvező hozamait, a pénztártagság előnyeit ismertette. Bemutatta, hogy a növekvő nyugdíjasok száma miatt szükséges az öngondoskodás, amivel a jövőbeni nyugdíj egy része biztosítható. Dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő tájékoztatást adott a Hjt. változásairól, a nyugdíjrendszer müködéséről. Felmentési idő alatt a hivatásos állomány részére a távolléti díjat egy összeg helyett havonta fizetik ki - mondta.

A nagy érdeklődés mellett lezajlott tájékoztató végén az elhangzott szolgáltatásokkal kapcsolatban sokan kértek és töltöttek ki regisztrációs lapot, nyugdíjpénztári és Hosz belépési nyilatkozatot.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Az elmúlt napokban a típus gyártására vonatkozóan kedvező híreket kapott az Eurofighter Typhoon gyártósora, hiszen Olaszország és Németország is vásárolna további példányokat.

  Háború Művészete magazin

Június 11-én és 12-én összesen 13 Gidrán harcjármű érkezik az MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz Tatára – jelentette be a honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.