2023. 09. 27. szerda
Adalbert
: 390 Ft   : 368 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szolgáltatásokról - Nagy érdeklődés mellett

Hosz  |  2007. 02. 14., 08:58

Az MH 43. híradó és vezetéstámogató ezrednél, - az alakulatnál rendezett állománygyűlést kihasználva - tartott aktuális tájékoztatót a Honvédszakszervezet. A pénzügyi referens tájékoztatása és az új személyügyi parancsok felolvasása után ugyanis Révész Gyula mérnök ezredes, ezredparancsnok lehetőséget biztosított a Hosz által megszervezett fórum megtartására. A tájékoztatót Jáger Tibor megbízott nyugat-magyarországi területi ügyvivő nyitotta meg...

A fórum során Domokos Viktória, azt ING üzleti igazgatója tájékoztatást nyújtott az ING-CIB lendület hitelprogramjáról. A Hosz tagok részére kedvezőbb hitelfelvételi lehetőséget biztosítanak - mondta, aztán kiemelte az életbiztosításhoz igénybevehető adókedvezmény lehetőségét, a hitelfelvételnél kialakított banki költségmentességet és a 4 hónapos kamat és kezelési díj mentességet is. A hitelfelvétel során az értékbecslési díja és a közjegyzői díj az aktuális hirdetmény szerint fizetendő.

Ezt követően Füvesi Sándor, a Bodrogi Bau Kft. igazgatója tájékoztatta a megjelenteket  a Hosz-OTP Lakáslízing Zrt.-Bodrogi Bau Kft. együttmüködési megállapodásáról. Az általuk épített lakásokat kedvező áron lehet megvásárolni, jelentős tapasztalattal, referenciával rendelkeznek - mondta, majd hozztette, hogy 2007. február 1-től lehetőség nyílik az albérleti díj hozzájárulást lízing díjként felhasználni. Kiemelte, hogy a lakás lízing során a nettó összegre kell hitelt felvenni, az ÁFA összegét a törlesztő részlettel arányosan számlázzák egyéb hozzáadott költség nélkül. Így akár 0% önerővel is lehet lakást lízingelni. A futamidő során el lehet adni a lízingelt lakást, ha a vásárló átvállalja a lízing díj további fizetését. Új lakás vásárlásánál 15 M Ft-ig nem kell illetéket fizetni.

Jáger Tibor a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár kedvező hozamait, a pénztártagság előnyeit ismertette. Bemutatta, hogy a növekvő nyugdíjasok száma miatt szükséges az öngondoskodás, amivel a jövőbeni nyugdíj egy része biztosítható. Dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő tájékoztatást adott a Hjt. változásairól, a nyugdíjrendszer müködéséről. Felmentési idő alatt a hivatásos állomány részére a távolléti díjat egy összeg helyett havonta fizetik ki - mondta.

A nagy érdeklődés mellett lezajlott tájékoztató végén az elhangzott szolgáltatásokkal kapcsolatban sokan kértek és töltöttek ki regisztrációs lapot, nyugdíjpénztári és Hosz belépési nyilatkozatot.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

2023. szeptember 26-án újabb sajtó-, illetve spotternyilvános eseményre várták az érdeklődőket az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandárnál: a Tiger Meet gyakorlatra kitelepülő Gripen flotta 30-as oldalszámú tagja új dekorációt kapott, melyet a keddi napon mutattak be a Kecskeméti Repülőbázison.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.