2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szolgáltatásokról - Nagy érdeklődés mellett

Hosz  |  2007. 02. 14., 08:58

Az MH 43. híradó és vezetéstámogató ezrednél, - az alakulatnál rendezett állománygyűlést kihasználva - tartott aktuális tájékoztatót a Honvédszakszervezet. A pénzügyi referens tájékoztatása és az új személyügyi parancsok felolvasása után ugyanis Révész Gyula mérnök ezredes, ezredparancsnok lehetőséget biztosított a Hosz által megszervezett fórum megtartására. A tájékoztatót Jáger Tibor megbízott nyugat-magyarországi területi ügyvivő nyitotta meg...

A fórum során Domokos Viktória, azt ING üzleti igazgatója tájékoztatást nyújtott az ING-CIB lendület hitelprogramjáról. A Hosz tagok részére kedvezőbb hitelfelvételi lehetőséget biztosítanak - mondta, aztán kiemelte az életbiztosításhoz igénybevehető adókedvezmény lehetőségét, a hitelfelvételnél kialakított banki költségmentességet és a 4 hónapos kamat és kezelési díj mentességet is. A hitelfelvétel során az értékbecslési díja és a közjegyzői díj az aktuális hirdetmény szerint fizetendő.

Ezt követően Füvesi Sándor, a Bodrogi Bau Kft. igazgatója tájékoztatta a megjelenteket  a Hosz-OTP Lakáslízing Zrt.-Bodrogi Bau Kft. együttmüködési megállapodásáról. Az általuk épített lakásokat kedvező áron lehet megvásárolni, jelentős tapasztalattal, referenciával rendelkeznek - mondta, majd hozztette, hogy 2007. február 1-től lehetőség nyílik az albérleti díj hozzájárulást lízing díjként felhasználni. Kiemelte, hogy a lakás lízing során a nettó összegre kell hitelt felvenni, az ÁFA összegét a törlesztő részlettel arányosan számlázzák egyéb hozzáadott költség nélkül. Így akár 0% önerővel is lehet lakást lízingelni. A futamidő során el lehet adni a lízingelt lakást, ha a vásárló átvállalja a lízing díj további fizetését. Új lakás vásárlásánál 15 M Ft-ig nem kell illetéket fizetni.

Jáger Tibor a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár kedvező hozamait, a pénztártagság előnyeit ismertette. Bemutatta, hogy a növekvő nyugdíjasok száma miatt szükséges az öngondoskodás, amivel a jövőbeni nyugdíj egy része biztosítható. Dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő tájékoztatást adott a Hjt. változásairól, a nyugdíjrendszer müködéséről. Felmentési idő alatt a hivatásos állomány részére a távolléti díjat egy összeg helyett havonta fizetik ki - mondta.

A nagy érdeklődés mellett lezajlott tájékoztató végén az elhangzott szolgáltatásokkal kapcsolatban sokan kértek és töltöttek ki regisztrációs lapot, nyugdíjpénztári és Hosz belépési nyilatkozatot.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.