2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti farsang Hódmezővásárhelyen

Hosz  |  2007. 02. 19., 10:51

A hódmezővásárhelyi MH 5/3. Bercsényi Miklós Könnyű Lövészzászlóalj Alapszervezete télbúcsúztató bulit rendezett, melyen vendégül látta a Hosz tisztségviselői közül dr. Ujfaludi Zoltán főtitkárt, Kun Ferenc elnökségi tagot, Czövek János haderőnemi titkárt és Jakubik András kelet-magyarországi területi ügyvivőt...

A buli elején Varga Árpád alapszervezeti vezető köszöntötte a vendégeket és ajándékokat adott át nekik az alapszervezet és a zászlóalj parancsnokság nevében. Ezt követően Kun Ferenc elnökségi tag ajándékkal köszönte meg Rapi László alapszervezeti vezető helyettes szakszervezeti tevékenységét nyugállományba vonulása alkalmából és reményét fejezte ki, hogy ezután a nyugállományú tagozatot fogja erősíteni.

A buli résztvevői a finom vacsora után hajnalig tartó zenés-táncos mulatság és karaoke részesei voltak, melyet csak a tombolasorsolás szakított meg egy rövid ideig, ahol a Hosz vezetés, a zászlóalj parancsnokság és az alapszervezet által felajánlott értékes ajándékok találtak gazdára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.