2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti farsang Hódmezővásárhelyen

Hosz  |  2007. 02. 19., 10:51

A hódmezővásárhelyi MH 5/3. Bercsényi Miklós Könnyű Lövészzászlóalj Alapszervezete télbúcsúztató bulit rendezett, melyen vendégül látta a Hosz tisztségviselői közül dr. Ujfaludi Zoltán főtitkárt, Kun Ferenc elnökségi tagot, Czövek János haderőnemi titkárt és Jakubik András kelet-magyarországi területi ügyvivőt...

A buli elején Varga Árpád alapszervezeti vezető köszöntötte a vendégeket és ajándékokat adott át nekik az alapszervezet és a zászlóalj parancsnokság nevében. Ezt követően Kun Ferenc elnökségi tag ajándékkal köszönte meg Rapi László alapszervezeti vezető helyettes szakszervezeti tevékenységét nyugállományba vonulása alkalmából és reményét fejezte ki, hogy ezután a nyugállományú tagozatot fogja erősíteni.

A buli résztvevői a finom vacsora után hajnalig tartó zenés-táncos mulatság és karaoke részesei voltak, melyet csak a tombolasorsolás szakított meg egy rövid ideig, ahol a Hosz vezetés, a zászlóalj parancsnokság és az alapszervezet által felajánlott értékes ajándékok találtak gazdára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.