2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Egymás mellett, egymás érdekében

Hosz  |  2007. 03. 10., 11:17

Az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Dandár jogutódjaként megalakított MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Zászlóalj parancsnoka és a Honvédszakszervezet helyi, mintegy négyszáz (!!!) tagot tömörítő alapszervezetének vezetője együttműködési megállapodást írt alá. A március 10-i, szentesi eseményen mind - a ZMNE felsővezető-képző tanfolyamán tanuló - Nyers József mérnök alezredes, mind Varga Árpád főtörzsőrmester azt hangsúlyozta, hogy korrekt módon, egymás mellett, egymás érdekében kell hatékonyan dolgozni.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.