2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Egymás mellett, egymás érdekében

Hosz  |  2007. 03. 10., 11:17

Az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Dandár jogutódjaként megalakított MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Zászlóalj parancsnoka és a Honvédszakszervezet helyi, mintegy négyszáz (!!!) tagot tömörítő alapszervezetének vezetője együttműködési megállapodást írt alá. A március 10-i, szentesi eseményen mind - a ZMNE felsővezető-képző tanfolyamán tanuló - Nyers József mérnök alezredes, mind Varga Árpád főtörzsőrmester azt hangsúlyozta, hogy korrekt módon, egymás mellett, egymás érdekében kell hatékonyan dolgozni.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.