2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A keresetnövelésről tárgyaltak

Hosz  |  2007. 03. 19., 08:54

Tovább folytatódtak a hivatásos és szerződéses állomány, valamint a közalkalmazottak kereseteinek növeléséről szóló tárgyalások a honvédelmi tárca és a minisztérium égisze alá tartozó reprezentatív szakszervezetek között. A március 19-i egyeztetést dr. Alkéri István dandártábornok vezette, a Honvédszakszervezetet Mészáros Géza elnök és Szincsák Gyula alelnök képviselte...

A szakmai egyeztetésen - a szakminisztérium részéről, a HM védelmi tervezési főosztályvezető mellett - Sulyok János és Pál István ezredesek vettek részt, a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórumot (HÉF) Zsoldos Géza HÉF titkár, míg a Hodosz-t Breuer László vezető titkár és dr. Zsiga Imre titkár képviselték. Miután mind a munkáltató, mind a munkavállalók képviselői ismertették álláspontjukat, abban állapodtak meg, hogy a katona- és a közalkalmazotti állomány kereseteinek növeléséről szóló tárgyalásokról a HÉF március 20-i ülésén résztvevőket is tájékoztatják.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.