2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A keresetnövelésről tárgyaltak

Hosz  |  2007. 03. 19., 08:54

Tovább folytatódtak a hivatásos és szerződéses állomány, valamint a közalkalmazottak kereseteinek növeléséről szóló tárgyalások a honvédelmi tárca és a minisztérium égisze alá tartozó reprezentatív szakszervezetek között. A március 19-i egyeztetést dr. Alkéri István dandártábornok vezette, a Honvédszakszervezetet Mészáros Géza elnök és Szincsák Gyula alelnök képviselte...

A szakmai egyeztetésen - a szakminisztérium részéről, a HM védelmi tervezési főosztályvezető mellett - Sulyok János és Pál István ezredesek vettek részt, a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórumot (HÉF) Zsoldos Géza HÉF titkár, míg a Hodosz-t Breuer László vezető titkár és dr. Zsiga Imre titkár képviselték. Miután mind a munkáltató, mind a munkavállalók képviselői ismertették álláspontjukat, abban állapodtak meg, hogy a katona- és a közalkalmazotti állomány kereseteinek növeléséről szóló tárgyalásokról a HÉF március 20-i ülésén résztvevőket is tájékoztatják.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.