2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 393 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az MH Logisztikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2007. 04. 14., 19:50

A Magyar Honvédség Logisztikai Ellátó Központ (MH LEK) munkaterve szerint, április 12-én törzstanuló-napot tartott, melyre meghívták a Honvédszakszervezetet, hogy tartson aktuális magában előadást. A tájékoztatón Takács István, a Hosz budapesti területi ügyvivője, Jáger Tibor, a Hosz szolgáltatás-és tagszervezője, valamint Rácz István, az MH HTEK leköszönő alapszervezeti vezetője vett részt...  

A résztvevők köszöntését követően Takács István (e sorok írója) a függetlenített tisztségviselővé válásától, az eltelt egy évben elvégzett fő feladatairól, eredményeiről beszélt vázlatosan.

Ezt követően az előadó beszámolt a Honvédszakszervezet által utóbbi időszakban elért eredményeiről, az elkövetkezendő céljairól, valamint a legfontosabb feladatairól. Szó volt szolgálati nyugdíj-átalakítási tárgyalások jelenlegi helyzetéről, a közszolgálati bérmegállapodásról, a további ágazati bér-, kereset emelkedési lehetőségekről, valamint a Hosz 2007. év fő programjairól, rendezvényeiről.

A Honvédszakszervezet, mint a hivatásos és szerződéses katonák reprezentatív szakszervezete folyamatosan fejleszti munkamódszereit, tagsága és a katonatársadalom támogatása érdekében. A Hosz az eddigiektől eltérő, újszerü csapat jelenlétet kíván a jövőben megvalósítani. Bízva abban, hogy katonatársaink megelégedésére, együttesen sikeresen javítani tudjuk a hivatásos és szerződéses katonák tájékozottságát, jártasságát az őket érintő jogszabályokban, érdekeikben, a Hosz a Logisztikai Ellátó Központnál is kihelyezett ügyfélszolgálatot tart. Ennek céljairól és időpontjairól az előadásban, az állomány tájékoztatást kapott.

A rendezvény második felében Jáger Tibor a Hosz szolgáltatási rendszerének két fő pilléréről, a családi- és gyermeküdültetésről, valamint a lakáslízing keretében, a kedvező lakáshoz jutási lehetőségekről tartott tájékoztatót, kiemelve a Honvédszakszervezeti tagság előnyeit.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról már közösségi oldalunkon is beszámoltunk, 2024. április 8-18. között rendezik meg a Görög Légierő Andravida légibázisán az INIOCHOS 2024 nemzetközi hadgyakorlatot. Olvasóinknak most az első spotter napról mutatunk fotókat!

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.