2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az MH Logisztikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2007. 04. 14., 19:50

A Magyar Honvédség Logisztikai Ellátó Központ (MH LEK) munkaterve szerint, április 12-én törzstanuló-napot tartott, melyre meghívták a Honvédszakszervezetet, hogy tartson aktuális magában előadást. A tájékoztatón Takács István, a Hosz budapesti területi ügyvivője, Jáger Tibor, a Hosz szolgáltatás-és tagszervezője, valamint Rácz István, az MH HTEK leköszönő alapszervezeti vezetője vett részt...  

A résztvevők köszöntését követően Takács István (e sorok írója) a függetlenített tisztségviselővé válásától, az eltelt egy évben elvégzett fő feladatairól, eredményeiről beszélt vázlatosan.

Ezt követően az előadó beszámolt a Honvédszakszervezet által utóbbi időszakban elért eredményeiről, az elkövetkezendő céljairól, valamint a legfontosabb feladatairól. Szó volt szolgálati nyugdíj-átalakítási tárgyalások jelenlegi helyzetéről, a közszolgálati bérmegállapodásról, a további ágazati bér-, kereset emelkedési lehetőségekről, valamint a Hosz 2007. év fő programjairól, rendezvényeiről.

A Honvédszakszervezet, mint a hivatásos és szerződéses katonák reprezentatív szakszervezete folyamatosan fejleszti munkamódszereit, tagsága és a katonatársadalom támogatása érdekében. A Hosz az eddigiektől eltérő, újszerü csapat jelenlétet kíván a jövőben megvalósítani. Bízva abban, hogy katonatársaink megelégedésére, együttesen sikeresen javítani tudjuk a hivatásos és szerződéses katonák tájékozottságát, jártasságát az őket érintő jogszabályokban, érdekeikben, a Hosz a Logisztikai Ellátó Központnál is kihelyezett ügyfélszolgálatot tart. Ennek céljairól és időpontjairól az előadásban, az állomány tájékoztatást kapott.

A rendezvény második felében Jáger Tibor a Hosz szolgáltatási rendszerének két fő pilléréről, a családi- és gyermeküdültetésről, valamint a lakáslízing keretében, a kedvező lakáshoz jutási lehetőségekről tartott tájékoztatót, kiemelve a Honvédszakszervezeti tagság előnyeit.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.