2023. 10. 04. szerda
Ferenc
: 388 Ft   : 370 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az MH Logisztikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2007. 04. 14., 19:50

A Magyar Honvédség Logisztikai Ellátó Központ (MH LEK) munkaterve szerint, április 12-én törzstanuló-napot tartott, melyre meghívták a Honvédszakszervezetet, hogy tartson aktuális magában előadást. A tájékoztatón Takács István, a Hosz budapesti területi ügyvivője, Jáger Tibor, a Hosz szolgáltatás-és tagszervezője, valamint Rácz István, az MH HTEK leköszönő alapszervezeti vezetője vett részt...  

A résztvevők köszöntését követően Takács István (e sorok írója) a függetlenített tisztségviselővé válásától, az eltelt egy évben elvégzett fő feladatairól, eredményeiről beszélt vázlatosan.

Ezt követően az előadó beszámolt a Honvédszakszervezet által utóbbi időszakban elért eredményeiről, az elkövetkezendő céljairól, valamint a legfontosabb feladatairól. Szó volt szolgálati nyugdíj-átalakítási tárgyalások jelenlegi helyzetéről, a közszolgálati bérmegállapodásról, a további ágazati bér-, kereset emelkedési lehetőségekről, valamint a Hosz 2007. év fő programjairól, rendezvényeiről.

A Honvédszakszervezet, mint a hivatásos és szerződéses katonák reprezentatív szakszervezete folyamatosan fejleszti munkamódszereit, tagsága és a katonatársadalom támogatása érdekében. A Hosz az eddigiektől eltérő, újszerü csapat jelenlétet kíván a jövőben megvalósítani. Bízva abban, hogy katonatársaink megelégedésére, együttesen sikeresen javítani tudjuk a hivatásos és szerződéses katonák tájékozottságát, jártasságát az őket érintő jogszabályokban, érdekeikben, a Hosz a Logisztikai Ellátó Központnál is kihelyezett ügyfélszolgálatot tart. Ennek céljairól és időpontjairól az előadásban, az állomány tájékoztatást kapott.

A rendezvény második felében Jáger Tibor a Hosz szolgáltatási rendszerének két fő pilléréről, a családi- és gyermeküdültetésről, valamint a lakáslízing keretében, a kedvező lakáshoz jutási lehetőségekről tartott tájékoztatót, kiemelve a Honvédszakszervezeti tagság előnyeit.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

Újabb mérföldkövet jelentő esemény a Szlovák Légierő F-16-os beszerzési programjában: 2023. szeptember 29-én repült az első, szlovák részre készült F-16V.

  Háború Művészete magazin

Véget ért a leendő EUFOR parancsnok és törzse, valamint a magyar parancsnoki évhez kapcsolódó képességek (például támogató, tűzszerész, MEDEVAC) szakállománya részére tartott békeműveleti célfelkészítés szeptember 29-én.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.